Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem RC souprava pro začátečníka

Zdravím,
prosím o rady ohledně pořízení RC soupravy pro začátečníky. Jedná se o řízení letadel. Zajímá mě, co vše by souprava měla obsahovat, parametry. Kolik kanálů, počet, minimum, dosah, frekvence, rozlišení přijímač-vysílač (spárování), a další technické možnosti, nevím na co vše se ptát, nač by člověk neměl zapomenout, čeho si všímat. Finance - klasika "za málo peněz hodně muziky". Názory na koupi z bazarů a pod.
Kdo tomu rozumí ať poradí, ale jde opravdu jen o začátky, případně jestli existuje model, který se dá parametrově dovybavit , tzn. základ a pak dokupovat vylepšení či rozšíření. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuji za odpovědi, dotaz jsem myslel tak, že ne na celou Rc soupravu tedy elektronika + model, ale… poslední
xyz123 15.08.2017 10:44
xyz123

Děkuji za odpovědi, dotaz jsem myslel tak, že ne na celou Rc soupravu tedy elektronika + model, ale jen elektroniku, aby byla přenosná k jinému modelu. Jednoduše mít nějaké ovládátko letadýlka při pořízení modelu bez rc soupravy (v parametrech uvedeno - nutno dokoupit RC soupravu min. 4 kanály 2,4 GHz či tak nějak podobně). Pár kompletů letadýlko, vrtulníček s Rc ovládáním již vlastním, chci se posunout někam dál. Také jsem se kontaktoval na zkušenější modeláře, ale asi jsem měl smůlu, vždy jsem nabyl dojmu, že dotyčnému jde spíš o to zbavit se výhodně své staré RC soupravy, než o nějaké hobby rady. Ještě jednou všem díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru