Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mindráky ze vzhledu- nízké sebevědomí

Mám už delší dobu mindráky z mého vzhledu. Ano vím že každému se něco na sobě nelíbí, ale já s tím mám problém. Se sebevědomím. Ono jde totiž o to, že je mi 17 let, s postavou nemám problém ale spíš se vzhledem - OBLIČEJ - mám ho strašně baculatý, baculaté tváře a velký nos, k tomu nosím brýle. Vždycky ho zakrývám třeba vlasama, ale chtěla bych nosit culíky protože vždycky např. na soutěži musím mít culík a když jsem mezi lidmi hrozně mi dělá problém když na mě někdo kouká a mám z toho mindráky, tudíž bych se chtěla naučit nosit culíky i doma ale nedělám toprotože jsem s ním HNUSNÁ. Chtěla bych se tedy zeptat jestli se dá nějak zbavit tohoto mindráku, nebo co s tím, už jsem fakt zoufalá když se podívám na ostatní, všichni mají krásné rysy jenom já....

Předmět Autor Datum
To přejde, procházích hormonálním vývojem a nespokojenost se svým vzhledem k tomu patří. A jestli si… nový
Prasak 13.08.2017 23:39
Prasak
Je potřeba se naučit „nosit“ to, co máte. Ke kulatému obličeji se hodí jiné účesy než k oválnému a k… poslední
ivzez 14.08.2017 00:00
ivzez

To přejde, procházích hormonálním vývojem a nespokojenost se svým vzhledem k tomu patří. A jestli si myslíš, že si kvůli tomu nenajdeš kluka, tak se podívej okolo sebe (a ne jen na sobě věkem rovný) - partnera si najdou snad všechny, hezký, hnusný, hubený, tlustý, kulhavý, šilhavý.
A než se za svůj xicht stydět, tak se s tím naopak snaž něco udělat - aplikuj šminky, lepší brýle, novej sestřih a barvu hára.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru