Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak přírodně zvýšit TESOSTERON ?

Dobry Den
- Máte někdo zkušenost ze zvyšením TESTOSTERONU přírodní cestou ?
- Slyšel, nebo čel jsem i o prostředcích jak T-Matrix, Tribulus a podobně, je opravdu pro osobu kategorie třicatečník (kategorie 35-45 let) zapotřeby pro zvyšení testosteronu už zapotřeby globat do sebe klepky ?
(I když jsem ze Zlýna dojíždím pracovat do Prahy kde jsem 5 dni ze 7, ale nic jsem nesehal, v Palladium, DR Max v centru mi byly nabízeny jen nějaké vitaminy, zinek etc nějak ty specializované obchody neznam a vlastně ani nevím čím vlastně začít hledat)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tribulus = kotvicnik zemni, muzes si ho zadarmo pestovat na zahrade a varit cajicek
kamd 11.09.2017 13:30
kamd
pro KAMD : Jenže výluh z čaje má pramalou účinnost, musel bys toho vypít za den litry a i tak by byl… poslední
Schizo 12.09.2017 08:29
Schizo

pro KAMD : Jenže výluh z čaje má pramalou účinnost, musel bys toho vypít za den litry a i tak by byl vliv na testosteron minimální ...

U TERESTRISU není důležité kolik obsahuje celkově steroidních SAPONINŮ, ale % PROTODIOSCINU ! Takže i tablety od různých výrobců, kteří lákají na neuvěřitelná čísla třeba i 90% Saponinů, mají ve výsledku jen 10-20% Protodioscinu ;-)

A právě Bulhaři, jak bylo zmiňováno výše, než se tady začali hádat dementi kvůli pravopisu, mají jednoznačně nejkvalitnější a patentované výrobky, právě z Kotvičníku.
Nejkoncentrovanější a tím pádem nejúčinnější vyrábí firma VemoHerb : http://www.f-sport.cz/eshop/print.php?id=1738#nadpis.

Jinak po přečtení mnoha studií, diskusí a recenzí a hlavně po osobním vyzkoušení ( je mi 40 let ) několika firem, výrobků můžu směle konstatovat, že Tribulus jako takový žádný testosteron nezvedne, ani nemůže, nejedná se o steroid !

Pomůže zvýšit tvou přirozenou hladinu, takže pokud ji máš danou vysokou a s věkem klesá, zvýší ji na tvou PŘIROZENOU hodnotu . Pokud ji máš nízkou = bude nízká i nadále, bez steroidů s tím nic nenaděláš .
Jediné co se mi zvedlo, bylo libido a to teda fungovalo u všech, někde méně, někde více, ale fungovalo, jenže pro mě věc, které mám dost i tak :-D

Čekal jsem od toho větší sílu při tréninku ve fitku, výdrž, větší přírůstky svalů...nic se nekonalo ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru