Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bojím se víc dívky než vraha.

Máš strach se ztrapnit. Neboj, ty holky jsou na tom stejně.
Vyšel jsi ze základky a teď jsi konečně došel do puberty, kdy už to "chození" s holkama není jen takový usmívání, ale už to bereš vážněji. Splňuješ typický znaky samečka v říji - snažíš se udělat dojem na samičku. Ani ne nijak vědomě, ale tebou popsaný pocity tomu odpovídají.
Hoď holky za hlavu, když se budeš chovat jinak, než přirozeně, tak i kdybys nějakou ulovil, tak po čase by tvoje mimikry stejně praskly a pokud bys byl jen přestrojenej kretén, tak tě pošle do prdele stejně. Takže je lepší se chovat jako kretén rovnou a přirozeně, ať holka rovnou ví, do čeho jde.
Mimochodem - jestli chceš holku oslovit, tak seber odvahu a udělej to. Pokud nechceš nějakou uťáplou pipinku, tak baby, co za něco stojí, nestojí o nýmandy s nulovým seběvědomím. Bacha na hranici mezi zdravým sebevědomím a nabubřelým egem, je velmi tenká.
A zopakuju ti to ještě jednou - holky mají stejný problémy, jako ty. I když to tak nevypadá, i ony se snaží zaujmout a často se před klukama chovají jinak, než jen mezi sebou. A abys ještě víc ztratil iluze o holkách - ženský jsou často ještě větší prasata, než chlapi. Stačí se jich zeptat na zážitky z dámských toalet, to se člověku zvedne kufr, jen když to slyší, natož si to představit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny