Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co to s ním je?

Ahoj , jsem s přítelem 4 roky.
Ze začátku super, byl ke mě hodný a tak, asi jako u každého začínajícího vztahu. A po 3 letech jsem se k němu odstěhovala.
Pak to šlo z kopce. Jeho kamarád, říkejme mu třeba Martin a "kamarádka" s kterou jsem se znala z dětství, ale nějak jsem jí nemusela (Té říkejme Simona) se odstěhovali na stejnou dědinu, kde bydlíme my. Bydleli tu cca půl roku. Chodili jsme za nimi pít, ale vždy to dopadlo špatně. No to je jedno. Martina jsem také znala už nějaký ten pátek, není žádný svatoušek. Simona mi říkala, že jí mlátí a ukazovala mi modřiny a dokonce jí napadal i před námi. Já jsem se zastala a schytala jsem to taky. Můj přítel nevím jestli se zastal, to už si nepamatuji.
Udělali si dítě a odstěhovali se pryč, i přesto Simonu neustále bil a já ho nesnášela. Protože jí zakazoval se semnou stýkat.
No nakonec se rozvedli - ano, byli svoji asi 2 roky.
Vím, že Simona byla taková, že dělala mezi všemi peklo a naschvály, všechny pomlouvala a řvala neustále po Martinovi, ale i tak chlap nemá ženu bít.
Poté jsem se chvíli se Simonou nestýkala.
A teď k věci.

Můj přítel se zná s Martinem cca 20 let, říkal dokonce, že to všechno si Simona zaslouží, že si za to může sama.
Minulý týden jsme jí odváželi od určitého místa domů, protože jí nic nejelo. Nejdřív říká, jaká je to pí.a a tak a pak jí veze? To jsem nechápala. No říkal, že jí má dát na benzín, ona ale nedala, protože neměla. Naštval se, že jí nikam už nikdy nepoveze.
Další den, jsem šla za ní, kecali jsme a tak. A můj přítel mi napsal, kde jsem? Tak jsem mu napsala, že u Simony a v tu chvíli bylo peklo !! Psal mi ,že mi sbalí věci, že mi to hodí k máti a že mám spát u ní a to vypisoval i jí.
V ten den jel pro Martina, takže jsem myslela, že to všechno dělá Martin, napsala jsem mu ihned, co si to o sobě myslí nás rozhádavat ? A on že jsem pič. , že si za to můžu sama, že to schvaluje, že mi dal kopačky, že jsem k ničemu a že můj přítel má svůj rozum a bláblá.
Přespala jsem ten den u Simony, neměla jsem jinou možnost.
Opili jsme se i s jejím kamarádem a bylo.
Další den, mi přítel psal, kam mi má věci hodit, že mám zabaleno. Tak jsem mu napsala kde a tak. A po hodině mi napsal, jestli mám čas, že se půjdeme projít a promluvit si. Po chvilku ukecávání jsem tedy šla. Vše bylo v pohodě. A dokonce mi pak zakazal se s ní stýkat, že prej ONA je ta, co dělá peklo.
Jenže mě to peklo nedělá a úpřimně se nedivím, že ho dělá svému EX manželovi, který jí týral. Ale stejně za ním pořád dolízá a že se chce prý vrátit a tak. Je blbá!

Ano už několikrát mě přítel vyhazoval, nikdy to neudělal, tentokrát jsem myslela, že to myslí vážně. Dokonce mi několikrát nadával a pohádali jsem se častokrát hnusnými způsoby. To vše hlavně začalo, jak se začal stýkat s Martinem . Myslí si nyní, že je něco víc, že se s ním baví.
A teď neslyším nic jiného, než Martin toto a Martin hentamto a že mu chce pomoct, že mu Martin také pomohl a tak. Myslel tím finančně.
Já nechápu, co mu je. Jen že jí Martin nesnáší neznamená, že můj přítel jí nebude snášet také přeci ne ? O co jim jde?
Ten den jsem i neustále brečela a Simona mě utěšovala a nabídla mi, že u ní můžu tedy přespat, nakonec jsem nešla ani do práce, protože jsem byla na dně, tak mi tam zavolala a domluvila to.
Chtěla bych aby se přítel choval tak jako před rokem a taky ho nedokáži opustit . Jsem kráva. :( A to mu je 31 a chová se takhle.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja myslel ze takovyhle hovadiny jedou jen v televiznich serialech. Nejak nechapu ze tak nekdo dobrov…
Dwane Dibbley 16.10.2017 15:24
Dwane Dibbley
Ne, to není jen v seriálech. By ses divil, kolik takových vztahů je. Bohužel já jsem jedna z nich a…
Zklamanaaholka 16.10.2017 15:56
Zklamanaaholka
Jo, holka, když neznáš jinou zábavu, než chlastat, tak to holt budeš mít v životě těžký...
jirka44 16.10.2017 16:50
jirka44
Děláš jakoby jsi nikdy v mém věku nechlastal.
Zklamanaaholka 16.10.2017 17:12
Zklamanaaholka
Kdybyste přestali chlastat a ten váš povedenej čtyřlístek rozpustili, tak budete mít všichni klid. poslední
icepower32 16.10.2017 19:27
icepower32

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru