Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podvedla mě - líbala se s jiným klukem - chci udržet vztah

Děkuji za názor, vyjádřím se k němu.

To, že jí "nikdy nedokážu odpustit" jsem asi napsal blbě. Spíše když nad tím teď přemýšlím, tak odpustit jí to dokážu, ale prostě na to nikdy nezapomenu, jako když člověk nikdy nezapomene na třeba zkažené narozeniny či třeba něčí smrt. Prostě to tam bude a bude to i člověka zraňovat dlouho poté, ale odpustit a srovnat se s tím nějak dokážu.

Problém je přesně v tom, co píšete - "aby to jednorazové zakopnutie nebol v skutočnosti nejaký pravidelný výstrelok typu čo oči nevidia,to srdce nebolí....". Věřím, že toto bylo jedinečný úlet, sama mi to řekla a všechno vysvětlila, nemusel jsem se o tom vůbec dozvědět. Je jí to vážně líto.

Teď je ta otázka, jak to řešit, jak se co nejrychleji navrátit do starých kolejí? Ale co mě spíše zajímá, jelikož jsem pomstichtivý zmrd, který svoji holku miluje, takže jí nikterak neublíží, ale chci, aby si to ten týpek zapamatoval, že udělal chybu. Ovšem napadnout ho přímo nemůžu. Spíš než to, že to mezi námi skřípe, což dle mého napravíme, je pro mě horší to, že se nemám jak pomstít tomu týpkovi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny