Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podvedla mě - líbala se s jiným klukem - chci udržet vztah

Ahoj,

stala se mi dost nepříjemná věc. Mám holku, se kterou jsem přes 2 roky ve vztahu. Máme v plánu jít teď spolu studovat výšku a prostě "chceme spolu žít". Ovšem teď na zábavě se mi stala dost nemilá věc. Já jsem na ní nebyl a ona tam dost pila s ostatníma kamarádkama, načež se pak několikrát líbala s jedním týpkem. Nikdy nic takového neudělala a byla dost pod parou (sama se mi hned, jak mě uviděla, přiznala a dost ji to vzalo - lituje toho). Jinak jsme se nikdy nepodvedli.

Vztah chci zachovat a chci si udržet klidnou hlavu. Ovšem nejde o to, že bych byl naštvaný, protože to vymizí. Jen jsem k ní ztratil důvěru a víru v to, že jsem ji mohl věřit, že mě nepodvede, a že nebude s jiným za mými zády. Moc nevím, co teď dělat. Odpustit jí to asi nikdy neodpustím (za podmínky, že spolu budeme nadále, v což doufám), ale chci zas náš vztah vrátit do starých kolejí. Chci, abych jí zas mohl věřit a důvěřovat, chci, aby to zas byla moje přítelkyně. Co byste radili pro "znovuobnovení" důvěry?

Věřím jí v tom, že to "nechtěla" udělat, a že byla dost pod parou. Jen nevím, jak se mám teď chovat. Nechci s ní teď mluvit, objímat ji, dávat jí pusy... cítím se jako zrazený. Ovšem kdybych se takto choval, náš vztah končí.

Napadlo mě, že bychom se mohli domluvit na nějakých širších pravidlech (třeba že bychom nemohli pit jeden bez druhého apod.), ovšem nevím, jaké to může mít budoucí následky. Chci s ní prostě o tom mluvit, normálně se bavit a chci, aby když ji obejmu či jí dám pusu, zase cítil to, co dřív.

Dále se chci pomstít tomu týpkovi, co ji líbal. Ovšem je problém v tom, že žijeme v právním státě, takže to ručně asi moc vyřídit nepůjde... Napadá Vás jiná pomsta? To by mi asi ulevilo nejvíc.

Vím, že to není asi nejlíp sepsané, ale snažil jsem se to nějak sepsat, mám toho plnou hlavu a nedokážu na nic myslet, pracovat, učit se. A hlavně ji nechci ztratit (ale také nechci byt "podpantoflák").

Co byste mi radili? Jak postupovat? Jak si znovu rychleji "vypěstovat" důvěru a víru v ní? Mám se nějak pomstít tomu týpkovi? Jak?

Předem děkuji za všechny názory, rád je s Vámi prodiskutuji. Chci přijít na co nejlepší řešení, jak zachovat náš vztah. A "jen tak" jí odpustit nedokážu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak to vlastně nakonec dopadlo? nový
Izak 11.02.2019 11:03
Izak
Jestli neumřela, chlastá dodnes. nový
touchwood 14.02.2019 09:58
touchwood
byli pod parou oba? Dá se spoléhat na tezi, že když dojde k interakci pod parou, že z toho pak žádný… poslední
klenost.tv 15.02.2019 15:35
klenost.tv

byli pod parou oba? Dá se spoléhat na tezi, že když dojde k interakci pod parou, že z toho pak žádný vztah není? Tím spíš bych to tipla od kluka, že šel "jen lovit" a nešel hledat vztah (ono taky hledat partnera, když je podparou (cíl nebo zdroj) zkresluje výsledeky)
Vím, že to neodpovídá na otázku zda odpustit či ne, ale spíš tím odhaduji, jestli to bude vážný vztah - nemyslím si

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru