Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rozumíte někdo ženám?

Nikdy nikde, kromě vás samého, jsem se neoznačoval "tak dobrým analytikem". Jen vím, že mi mé schopnosti umožňují proplouvat životem celkem snadno a dost často se mi daří nalézat řešení situací, které jsou přede mě postaveny. Nic víc.
Každopádně váš názor ohledně schopností porozumět mi nepřijde neprůstřelný. Jednak nehledám nutně chybu, stojící za neporozuměním, ale pokouším se přijít na systém myšlení žen. A zadruhé, pokud se skutečně vyskytuje nějaká vada ve zkoumaném předmětu, v jejímž důsledku předmět vykazuje odchylky od logicky předpokládatelných výsledků, není chybou zkoumajícího to, když vyhodnocuje výsledky jako vadné. Například, máte pomyslný automat na něco, třeba na prodej kávy. Nahoře je štěrbina pro vhazování mincí, dole otvor z nějž se nápoj odebírá a mezi nimi tlačítka pro výběr. Vhodíte mince v požadovaném množství, zmáčknete tlačítko dle výběru kávy a čekáte. ...pořád ještě čekáte, ale nic se neděje. Zkusíte tedy znovu zmáčknout tlačítko. Nic. Promačkáte je všechny v nahodilém pořadí a heuréka! Uvnitř se ozve šramocení, syčení a po chvilce se otevřou nápojová dvířka. Odeberete kelímek a v něm je tak velké nic, jak si jen umíte představit.
Dle mého není namístě začít pochybovat o správnosti svých úkonů v procesu obsluhy automatu, ale spíše předpokládat vadu někde v jeho systému zpracovávání požadavků. Už třeba proto, že prázdný kelímek není uvedený v žádné položce menu, tudíž jde o výsledek naprosto nezapadající mezi logicky očekávatelné. Ale můžu se samozřejmě i mýlit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny