Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Polobotky tlačí v oblasti nad patou

Ahojte, koupil jsem polobotky, ale mám s nimi problém, že i po kratší chůzi je znát, že při každém kroku jakoby obrušují oblast nad pat patou (vzadu-achillova). Ostatně mají mnohem tenčí stěny než ty botasky a nemají oproti nim "měkčí" lem. Právě ty polobotky sahají výškou do oblasti achilovky. Stejné otlačení ale mám i z vysokých "terénních" bot, které sahají mnohem výš než za kotník. Po 4km chůze po městě z je to cítit a pokud bych s tím chodil každý den, tak bych z toho měl puchýře nad patou podobně jako z těch vysokých bot.?

Nevíte kde je problém? Asi jsem prostě zvyklý pa pohodlné středně vysoké botasky (s vykrojením, že jsou pod kotník ; ale současně vzadu vyšší než polobotky) Nebo špatné (tenké?) ponožky ?. Dá se s tím něco dělat? Dá se na to nějak zvyknout?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky mám takovýhle problém a stačí si tam dávat náplast. Sice je to otravné, ale lepší než sedřená k… nový
Al Capone 09.12.2017 15:05
Al Capone
Přesně tímhle jsem trpěl jako děcko (to ještě žili mamuti, tehdy neexistovaly žádné polobotky s "pol… nový
mif 10.12.2017 11:57
mif
Zkus jakoby promasírovat nebo prokřupat tu patu na botě :D nemůžu najít vhodný slovo. Mně to vždycky… nový
EllieZ 29.12.2017 18:37
EllieZ
Myslím část boty, ne patu ;) poslední
EllieZ 29.12.2017 18:40
EllieZ

Přesně tímhle jsem trpěl jako děcko (to ještě žili mamuti, tehdy neexistovaly žádné polobotky s "polstrovanou" patou, o botaskách nemluvě), nepomohlo nic. Matka mi lepívala na achilovky náplastí proužek molitanu, ale nešlo o žádné trvalé řešení. Když dneska jde o nějakou oficiální akci a jsem nucen vzít kvádro a polobotky, trpím botama jak kůň (a to nemám žádné sračky za dvě stovky, alébrž kožené botky za cca litr a půl). Neporadím, je to o noze... Snad možná nechat si ušít boty u ševce na míru, ale ty prachy bych asi nedal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru