Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám bydlení

Dobrý den, jsem student, 19 let, příjem z invalidního důchodu +-9830kč, žiju zatím v paneláku s rodiči. kvůli psychickému a někdy i fyzickému násilí ze strany otce bych si rád našel své vlastní bydlení a začal nový život. potřebuju si najít něco menšího v Opavě, tak abych to mohl utáhnout a připadně pokud byste mi zkusili najít FUNKČNÍ kalkulačku na nějakou finanční podporu, třeba na podporu bydlení nebo ja nevím... byl bych moc rád. Nebo jestli nevíte o něčem vhodném pro studenta v této lokalitě... nebráním se nabídkám... S láskou ♥

Předmět Autor Datum
Zhruba 10 000 pri studiu neni vubec spatny. Nevim sice jak v Opave, ale v Praze by 10 000 mesicne na… nový
vopicak 12.12.2017 14:27
vopicak
Ale jo, cosi se najde, jen to chce trochu aktivity a samostatnosti - tady máš návod, tak to zkus a h… nový
tojezdenek 12.12.2017 14:36
tojezdenek
se "strejda google" jsi mě pobavil :D ale dobré... ja jsem sice google zkoušel ale zkusil jsem se i… nový
Fogliček 12.12.2017 15:09
Fogliček
už vím co udělam.... Elim Opava poslední
Fogliček 12.12.2017 18:46
Fogliček

Zhruba 10 000 pri studiu neni vubec spatny. Nevim sice jak v Opave, ale v Praze by 10 000 mesicne na samostatny zivot nestacilo (najem, jidlo, etc), resp urcite by to neslo pokud neplanujes jit pracovat.
Jedina moznost by imho byla jit s nekym do spolubydleni.

Ale jo, cosi se najde, jen to chce trochu aktivity a samostatnosti - tady máš návod, tak to zkus a hodně štěstí: http://www.strejda-google.cz/#pron%C3%A1jem+bytu+opava - a hned první odkaz, nebo si to zkus proklikat všude a cosi si najdeš. Co se týká kalkulačky máš asi nejlépe se obrátit na nějakou úřednici z UP, jestli by ti nepomohla to spočítat, v místě tvého bydliště - sociální odbor - věc - příspěvek na bydlení. 8-)

se "strejda google" jsi mě pobavil :D ale dobré... ja jsem sice google zkoušel ale zkusil jsem se i tady zeptat zda tu není někdo z Opavy a nevěděl by o něčem... jinak mám v plánu ještě pracovat, něco si přivydělávat a tak...zkusim jit na správu socialního zabezpečení, stejně tam musim jit změnit bydliště. nedavno jsme se stěhovali. diky!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru