Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hudba - odkud stahovat celá alba

Ahoj, mohli byste mi prosím doporučit nějakou službu (Spotify atd.), nebo stránku, odkud bych mohl stahovat (kupovat) celá alba mých oblíbených hudebních skupin a interpretů? V tomhle jsem starej dědek, nevyznám se v tom. Doteď jsem stahoval vše přes torrenty (mp3 a 320 kbps). Teď si chci dát dohromady celou hudební knihovnu, ovšem po stáhnutí u každého alba doplňovat tagy tak, aby se mi to v každém zařízení správně třídilo a zobrazovalo, je PitA. Finance neřeším.

Využití: poslech doma přes repráky (když je čas, moc ho není), cestou do (a z) práce ve špuntech, hudební sluch mám, ale stačí mi obyč kvalita (viz. to mp3). Vše bych prosil v elektronické distribuci, formát je mi volný, telefon LG G4 toho umí přehrát hafec. CD/DVD nemám jak přehrát.

Příklady toho, co sháním: Nightwish, Linkin Park, Green Day, Three Days Grace, Nirvana, Foo Fighters, Cold Play, My Chemical Romance atd. atd...

Tudíž Spotify, kde frčí hlavně moderní interpreti a jednotlivé singly není nic pro mě (nebo mě opravte). Budu rád za každou radu. Btw nyní využívám jako přehrávač (ve Win) MusicBee, kde je vše krásně srovnané, tagy + lyrics se dají také doplňovat. Pokud jste navyklí něčemu dobrému, taky budu rád za vaše tipy a postřehy, díky a přeji poklidné svátky :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
na uložto se dají najít i "kompilace", např Parov stelar. poslední
dojič 27.12.2017 15:37
dojič

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru