Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co jsou "silně učinné léky" "recept s modrým pruhem"? v souvislost s e-recepty

Šel jsem okolo lékárny a všiml jsem si tam nějakého papíru ohledně ereceptů, ale zaujalo mě tam v osmém bodu něco na způsob že "silně učinné léky" nebo "recept s modrým pruhem" píšou "dostane recept v listinné podobě". Tím myslí Papírák *?

A koukám že to zprasili, protože hned v 1. bodě je to napalici: z vyjmenovaných způsobů pouze *starý papírák ("průvodka") zachovává anonymitu, zatímco zbylé musí k funkčnosti potřebovat nějaký další údaj pacienta (e-mail, sms - v podstatě metoda PUSH) - o mobilní aplikaci netuším, jak je udělalaná, zda je nějak anonymizován přístup, silně o tom pochybuji)Takže v zájmu snížení rizika vyzrazování údajů je možný způsob pouze přes papír? To nikoho nenapadlo to udělat něco na způsob METODY PULL – že oni si číslo receptu někam dají na server a léčenému člověku jen nějak předají číslo (například přes QR kód) či opsáním/zobrazením, aby si to sám vyfotil, ale je nutné zadávat své údaje (mail, telefon). Buď aby si člověk vymyslel dočasný mail nebo si to nechal postal na free sms bránu či si zřídil 2 číslo. Je možné způson předání (SMS,papírák,mail) zvolit u každeho receptu?

Obrázek zde:

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny