Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Štěnice

jak tady někdo poradil, pokud jsou štěnice na koleji a ty jdeš soužít na kolej, tak je ty štípance mají i ony :D

A rada č.2, raději se zbavit štěnic,než řešit šťípance, co po tmě nejdou vidět.

A rada č.3. jak se účinně zbavit štěnic. Je to boj na 5-6týdnů, ale jde to. Sám jsem se takto štěnic zbavil. Můžeš pozvat deratizatera za těžké tisíce, nebo si je vyhubit sám. Štěnice žerou a dýchají nohama. Účinný je suchý prášek na to určený(dá se koupit) a tím se posype postel pod prostěradlem, a kolem postele. A jak ty potvory lezou v noci za CO2, který vydechuješ, tak lezou přes prášek a je to neotráví, ale vysuší. Není to tedy toxické. A v noci spíš a děláš návnadu :) Štěnice se množí co týden tuším a mají 4 týdny líhnoucí stádium. Takže týden co týden se vylíhnou další. A ten pátý týden je pro jistotu. Někdo dává ještě 6tý týden. My doma dávali do docela zamořeného 5 týdnu a ok. Pátý týden už ani štípnutí. Litr toho prášku stal i s poštovným 20GBP(liber), na koruny asi 600kč. Vyčabrali jsme ani ne půlku.

Dám za toto řešení ruku do ohně. Ale musí se to dělat svědomitě a opravdu každý den. Pokud si postel postavíš do vodních bariér, tak sice v noci na tebe nevlezou, ale nezbavíš se jich.

Jinač štěnice lozí i 20m z okolí. Takže leze škvírami ve stěně(pokud jsou) od sousedů a z celého domu. Toto všechno samozřejmě nelozí jen k tobě, ale i k ostatním. Ale práškem se zbavíš na dlouho štěnic, co lozí k tobě. Ostatní v domě by měli udělat totéž co ty. Jinak se toho nadobro nezbavíte nikdy. Deratizater udělá v podstatě to samé a veme za to 10000kč(záleží na rozsahu, který vykoná). Pokud je zamořen celý dům, tak je to asi snažší nechat deratizerovi. Pokud to má někdo v bytě či pokoji jen, tak prášek a je po problému za ty 4týdny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny