Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elektronická cigareta nebo normální?

Poslal jsem ti SZ.

Koupíš si atomizer s možností vložení topné spirálky.Některé umožnují i dve.Natáhneš si do nich vatu a vapuješ.
Cena tovární hlavy se pohybuje kolem 100 kč a záleží na hustotě liquidu a techniky potahování, jak dlouho vydrží.Nakonec se zhruba po třech týdnech (někomu i po týdnu) spirálka zapeče a pak to chutná jak spálený smradlavý ponožky.Nezbejvá nic jiného, než vyšroubovat tovární hlavu se spirálkou, vyhodit a koupit novou.
Pokud máš atomizer s možností vlastních spirálek, koupíš si sadu deseti za 100 kč, nebo odporový drát a spirály si motáš a usazuješ sám.Je to sice pracnější, ale takto umotaná spirála se při připálení dá zase vypálit, vyčistit a frčíš dál.Můžeš si volit vlastní odpory a tím pádem i chuťové podání liquidu.
Dále pak záleží na baterii (gripu) jestli je jen mechanický s tlačítkem a nebo digitální s možnostma nastavení výkonu (W) a i teploty páry (režim TC). Dále si volíš i materiál spirálky (nerez, canthal a podobně)
Hele nejsem žádný vědec v tomhle, jen jsem ti zhruba nastínil jak se věci mají.Koukni na internet, je tam toho spousty.

Ten liquid a příchutě kupuj kvalitní značkový.Ne nic z tržnic a podobně.A to množství nikotinu......kouřil jsem 30 cigár denně a začal jsem s elektronikou na 3 mg/ml.Nemám potřebu do sebe tahat velký dávky.A příchutě tabáku mi nejedou, frčím na ovoci a nebo tuti fruti.Moje top je ledová jahoda a ledový meloun.Jinak borůvky a jablko bez ledového efektu.

Čus :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...