Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dárek pro dítě

právě že knížek o vesmíru už má docela hodně

Synek začal s písmenkama na konci 4let. Včil má měsíc 5 a umí velkou i malou abecedu. Akorát ještě nemá chuť pochopit spojování souhlásek a samohlásek. Takže když čte, tak ještě ani neslabikuje :))) Jenom říká písmenka. Ale to se poddá časem. Čísla taky nechtěl dlouho chápat, jak se opakují desítky. Dnes počítal do asi 120,než oznámil, že se to furt opakuje dokola, akorát pak později bude 200. Joo, ale oblíknout si ponožky a triko se naučil taky před měsícem... Přitom má o vše rukodělné taky zájem. Kdyby dostal nějaké plastové hračky, co se tváří jako dospělé, tak by z toho moc neměl radost. Tímto se nechal opít tak do 4.5let ještě. Od té doby chce vše jak má tata :D . Tak mu dal děda dětskou pilku, kladívečko, kombinačičky atd.,co měl on jako děcko. S tím si hraje furt. Sem mu musel donést z venku dřeva a ta si opracovává.

Před pár měsíci byl paleontolog a zalíval jsem po večerech tajně do sádry dinosaury a zahrabával do písku. On to pak druhý den v písku nalézal. Nejdříve nález oznámil, pak teprve pečlivě ometal jak má, nakonec šroubovákem a tym kladívečkem vydobývaval dinosaury ze sádry.

Kdybych mu dal nějaký jednolitý plastový vesmír co nic nedělá, asi by mi upřímně řekl, že to mám jít vyměnit za něco co je "pro dospělé"(myšleno doopravdické, nikoliv "Pé" :) ) a něco to dělá. Ten točící se heliosystém je docela dobrý, škoda zatím jen, že jsou tam jen 3 oběžné dráhy na sobě nezávislé. Zkusím pohledat nějaký s osmi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny