Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s otcem

Zdravim.. prosim vas, potřebuju poradit co mam dělat s tatínkem... přijde z práce, jde si zdřímnou, vstane a začne řvat na celý byt, sprostě, že nic nerobime, že všechno dělá on a podobně...
já se mužu přetrhnout, vytřít, vysát, pomýt a poutirat nadobí, utřít prach a tak dále... mam příjem zhruba 10tisic z toho dvojku davam rodičum, platim větší nákupy někdy benzín, nějaký ten poplatek a podobně... mamka je za to ráda když pomužu... tatka potřebuje mit všechno hned, když neni po jeho tak je problem. psychicky nas týrá, dal nechci mluvit... ja vše zvladam když jsem sam doma, ale s nim to nejde.
když má něco udělat on, pověsit světlo nebo tak, musí nás mít u toho všechny (jsme 4 člená rodina) a ještě "hučí"... nechapu jak to děla v praci...
nevite někdo co by pomohlo? komunikovat s ním normálně není možné. diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
• Bylo bylo dobré jistit, co k tomu otce vede.. * Muze jit trauma z detsvi, potrebu autority (hodne… poslední
XoXoChanel 07.03.2018 20:18
XoXoChanel

• Bylo bylo dobré jistit, co k tomu otce vede..
* Muze jit trauma z detsvi, potrebu autority (hodne to maji slabosi, kteri potrebuji jak to napsat, buzerovat ostatni, povysovat se, cim dostavaji osobni uspokojeni, duveru ) , tak jak o neco jiného.

nechapu jak to děla v praci...

• Nebylo by naskodu, zjistit jaké ma chovani prave na pracovisti, jak vychazi s kolegy a podobne, muze to hodne napovedet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru