Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Brigáda v zahraničí bez agentury

Ahoj. Blíží se prázdniny, budu maturovat a předemnou 3 měsíce prázdnin. Chci si přivydělat brigádou ale ne tady v Česku. Koukal jsem na nabídky ale všechny agentury si berou nesmyslné peníze za zprostředkování (poplatek agentuře za zajištění místa např. v Itálii, Španělsku u moře kolem 8tis.) Nechci jet do zahraničí kvůli moři ani odpočinku, chci pouze výdělek a tohle mi agentura nezajistí, to už si více vydělám tady. Nevyznám se v tom který evropský stát je nejvíce přívětivý k cizincům pracovníkům. Chci vyjet na vlastni pěst autem (klidně tam budu spát) a je mi i vcelku jedno kam. Anglie by byla fajn kvůli jazyku ale třeba i Rakousko, Německo by nebylo špatné. Máte někdo zkušenost s brigádou v zahraničí ? Klidně prace na farmě, pomocné prace v barech atd..
Díky za poznatky.

Předmět Autor Datum
A umis alespon trochu nemecky nebo anglicky? Jazyk je velmi dulezity pokud jdes pracovat ven,nelze s… nový
Bigredwings77 29.03.2018 07:14
Bigredwings77
Vše musí být už na nějaké úrovni,co je možné v Česku (spát v autě někde na parkovišti) většinou už t… poslední
kozakl 29.03.2018 07:34
kozakl

A umis alespon trochu nemecky nebo anglicky? Jazyk je velmi dulezity pokud jdes pracovat ven,nelze spolehat na to ze se vse naucis az na miste. Asi tim nejlepsim by pro tebe byly Fajn-brigady.cz sice je to prace pres agentury ktere jsou overene a naktere maji dokonce vice jak 20 letou tradici. Nabizeji ruzna pracovni mista po cele evrope, aktualne maji skvelou brigadu v Anglii v centru Londyna jako cisnik, obsluha baru, pracovnik v hotelu s aktualni mzdou 6-8 liber za hodinu (cca 203 KC)

Vše musí být už na nějaké úrovni,co je možné v Česku (spát v autě někde na parkovišti) většinou už takové věci v cizině jsou rizikové a nebezpečné. Pokud si sám budeš vše platit tak si zřejmě moc nevyděláš. Už nejsou devadesátá léta aby byla možná nějaká divočina. Pokud tě chytnou někde dělat na černo,tak budeš platit ještě několik let ty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru