Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Miluju jednu holku

Miluju jednu holku ze školy, chodim do devitky na zakladku, ale nevím jak ji sbalit takovyho magora by nechtela takova kocka je jedna z tisice, fakt sexy, krasny nadherny kozy, nadherna prdelka v leginach, nadherny cely telo, sem ji smiroval v satne a tu nadhernou prdelku,krasny nohy, kozy jenom v podprsence ale verim ze i kozy ma dokonaly stejne jako jeji nadherou prdelku kterou bych libal stacilo by mi pres ty leginy, cela je dokonala i nohy ma dokonaly, nejradsi bych ji strcil svoji kladu do pusy at mi ho poradne vykouri, hlavne pri telocviku je to maso, psal sem ji i na facebooku jako jiny clovek kde mi poslala svoje nahy fotky, at uz upraveny nebo ne, nejlip jeste video jak si maze olejicek na svoji prekrasnou prdelku by byl nejlepsi, ale video mi neposle, kazdy porno na to je slaby je to nejdokonalejsi holka na svete, uz sem ji chtel znasilnit i kratky libani s ni by stalo za to kdybych vedel kde bydli tak bych se tam vloupal, a i kdyz zije s rodicema tak bych si s ni uzival celou noc, asi to udelam i par minut by stalo za to. Jenomze jak zjistit kde bydli? Uz s ni do skoly nechodim to ji bylo 16 v te devitce lituju ze sem to neudelal driv ale ted ji je 18-19 let i kdyz uz nebude tak dokonala tak furt to bude ta nejdokonalejsi kocka 3-4 roky nic k horsimu nezmeni... Chci ji cucat a libat i kdybych kvuli peti minutam se mel.zabit.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsi magor a pěkně kecáš.Jestli ne,tak je magorka i ona.Protože poslat nahé fotky neznámému člověku n…
Karel04 02.04.2018 23:04
Karel04
Upřímně.. holky ve věku 14-16 let jsou tupé jak tága a jsou schopné posílat své intimní fotky druhým… nový
Eessencia 11.04.2018 00:31
Eessencia
súhlas, ja už videl/počul toho tolik, od rachejtlí v prdeli (na fotke), až po použité kondomy v akvá… nový
Mlocik97 11.04.2018 11:04
Mlocik97
...a v tom ses probudil s tvrdým a přilepeným k prostěradlu a s rukou v nočníku. Pane Bože, do čeho… nový
Yarda 03.04.2018 00:18
Yarda
Tady se chtěl autor asi jen pokusit o vtip. nový
Sendvič 04.04.2018 08:08
Sendvič
Já si myslím, že si vymyslíš a možná jsi i malé děcko které chodí do třídy se sprostými čur*kmi kde… poslední
Jumbo a Jumbinka 08.08.2018 10:24
Jumbo a Jumbinka

Upřímně.. holky ve věku 14-16 let jsou tupé jak tága a jsou schopné posílat své intimní fotky druhým.. Člověk se až diví.
Každopádně autor threadu je očividně jen nadržený puberťák, co si rád vymýšlí,) A pokud ne, tak potěš koště, .. rodiče by ho měli lépe vychovat, jinak to nedopadne dobře.

súhlas, ja už videl/počul toho tolik, od rachejtlí v prdeli (na fotke), až po použité kondomy v akvárku (díky Lukáš za historku).... a to som fakt vidieť/počuť ani nechel.

Ostatne tazateľ by si mal objednať nejaké hodiny u psychiatričky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...