Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Protein s vodou po cviceni

XoXoChanel :Džus bez cukru je co ?? Průměrnej 100% džus pomerančovej má na skleničku 250 ml 23g sacharidů a z toho 22g CUKRU .
Můj Gainer má na jednu dávku ( 40g ) 23g sacharidů a k tomu 13 g Bílkoviny + můj protein 85% má na jednu dávku ( 30g ) 25.7g Bílkovin , 1,8g Sachrů a 0,88g Tuku.
Takže pokud dobře počítám, to je potréninková dávka 38,7g Bílkovin + 23g sachru + 0,88g tuku . Dřív jsem dával 1,5 odměrky proteinu + banán, ale to je fruktóza, což je prvotně doplnění sachrů v játrech, takže tenhle rychlej cukr v kombinaci s tímhle CFM proteinem, je ideální kombinace .

Znovu teda jen napíšu, že tvoje doporučení dát si cukr s vlákninou a k tomu trochu tuku je naprostej nesmysl a tečkčekám od toho, že svaly budou růst a sílit, budou mít kvalitní bílkovinu a k tomu i rychlý cukry, víc krom spánku není třeba.

Víc proteinu...to jsi napsal ty a je to další pěknej blábol ! Jak víš že vážím 60kg ?? Podle sebe soudim tebe viď, nehraj si na vědmu prosím... A napsat o Gaineru, že má poměr bílkovin /sacharidů 60/40, to je úlet jako prase, je vidět že seš odborník :D GAINER, pokud je to teda gainer, byl, je a bude VŽDYCINKY víc sachr, než protein, tak aby s to alespoň pro příště věděl :D

Pokud se u toho přemýšlí, není odměrka Gaineru absolutně problém, beru to tak léta a pohoda, ba naopak, dokud jsem do sebe pral ovoce, výsledky nebyly ani zdaleka tak dobré jako teď. Jó a hubnu, světe div se, ale jo, je to jen matika a ty ani gainer na tom n ic nezmění.

A nejvíc největší slovo KOMPLEMENTY tos zabil :-D Asi jsi měl na mysli suplementy, ale v poho já to pochopil, v jídle mám 100% jasno, naprosto perfektně a na grym si to dokážu nejen spočítat, ale hlavně dodržet a sníst, takže přednášky o jídle so nech na koledu :D

A svaly, pro tvou informaci jen ze cvičení teda nerostou, to my věř. K tomu aby rostly, potřebuješ cvičit, kvalitně ( dostatečně ) jíst a také odpočívat...ale to je na tebe už moc viď..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny