Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Protein s vodou po cviceni

XoXoChanel : Celá věta zněla takto : K tomu aby rostly, potřebuješ cvičit, kvalitně ( dostatečně ) jíst a také odpočívat. Takže nevytrhuj slovo, které se ti hodí z kontextu věty ! Ty jsi psal pouze o cvičení.

Co se mého nicku týče, je ti po něm naprostý hovno, je to jen nick a tečka. Jakkoliv ti přijde nevhodnej, usměvavej, nebo jinak nenormální používám ho desítky let a nikdo se nad ním nepozastavoval, až ty.

A zase se obhajuješ nesmyslama, kdy a kde jsem napsal VÍC Proteinu ??? TYS OSOBNĚ NAPSAL : co od toho čekáš ? Víc proteinu, větší svaly...tvoje slova, tak se neser do mejch komentů a přečti si po sobě co píšeš .

Na kinder blábol asi nemá cenu reagovat, to je k pousmání, ale ty to bereš jako něco urážlivého, mě je to u prdele . A byť si myslíš těď že na znalce si nehraješ, tady sis na něj chvilku hrál, ale jen chvilku a ano rád se podělím o věci kterým rozumím, jestli je to poučování...jó vlstně jó, chtěl jsem tě malinko poučit, máš nehorázné mezery, ale to je nadlouho.
A klidně nereaguj, kdyby to tak bylo od začátku, byla by tahle konverzace zbytečná.

Ať si píšou že živím trolla a jiný kraviny, nehorázně mě serou lidi, kteří jen papouškujou nějaký obecný závěry odněkud a vědí o tom kulový .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny