Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Má to ještě cenu?

Tak samozřejmě po narození dítěte bych si tajné test otcovství udělal. Nedokázal bych žít se strachem, zda je dítě moje, či není.

Moji rodiče o všem ví. Nemůžou ji vystát. Její rodiče ví všechno taky. Její máma mi řekla, že je moc mladá a nevybouřená. Že neví, co od života chce.

Nejvíc mě asi mrzí ztráta “tchýně a tchána”. Byli moc fajn. I po 4 letech na mě byli oba strašně moc milí. Pamatuju si, že bývalá přítelkyně měla přede mnou samé huliče a násosky, její táta je ráznějšího typu a když ji někdy někde viděl s těmahle klukama. Tak vyváděl. Když mě bývalá přítelkyně představila svým rodičům. Hned ji dovolili být se mnou venku do kdy chtěla. Cokoliv ji se mnou dovolili. Předtím ji všechno zakazovali. Není to asi důležité, ale jsou to Romové, ale nejsou to takový ti jako všude vidíme. Oba rodiče pracují, doma mají naklizeno. Když jsem byl u nich poprvé na návštěvě, nestačil jsem se divit. Dá se říct, že jsem se styděl za domácnost, co jsme měli doma my. Díky nim jsem si uvědomil, že nemůžu házet všechny lidi do jednoho pytle. Jak jsem již psal, možná mě víc mrzí, že jsem přišel o perfektní tchýni a tchána. Vůbec nechápu, po kom bývalá přítelkyně je. A proč ji tak ruplo v kouli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny