Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy ve vztahu

Já nechápu, co na jeho chování nechápeš....

Malá nápověda: Veškerá komunikace e-mailem, SMSkami, voláním, apod. je pro chlapy jen nutné zlo k dosažení sexu. Nikoho normálního nebaví si psát s holkou jen tak, aby zabil čas a nic z toho nebylo.

"Já ho třeba zvu na jídlo a do kina a on se pak takhle zachová, nevím co si o našem vztahu myslet, nechci o něj přijít je jediný člověk, který se se mnou baví a navíc ho moc miluju, sám mi furt říká, že chce se mnou bydlet a mít psa."
Zjevně taháš ve vašem vztahu za hodně krátký konec provázku. To tak občas bývá. Asi ještě nějakou dobu potrvá než si uvědomíš, že s tímto ti to fungovat nebude. Ale jak se říká, chybami se člověk učí.

Představa, jak na základě nějaké změny tvého chování nebo něčeho podobného se do tebe dotyčný zamiluje a bude tě milovat tak jak ty jeho je taky mylná. Zamilovanost je největší (v případě mužů) na začátku vztahu a pak buď v lepším případě vydrží nebo se pomalu zmenšuje. Rozhodně se najednou nezvětší.

On tě má na háku a vnímá tě jako relativně spolehlivý zdroj sexu, na jehož udržení postačí sem tam pronést/napsat pár líbivých vět. Takže dotyčný jen jednoduše vyhodnotil, že toto vynaložené úsilí mu za ten sex ještě stojí, ale ani o fous více...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...