Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje stejné jméno pro holku i kluka?

Genderismus... Další metla lidstva, vymyšlená jakýmisi chorými mozky, povýšená na vědu a nutnost.
Už teď, musí být například reklama na plíny například genderově i rasově vyvážená a česká maminka na obalu hýčká černé miminko. Jestli to miminko v budocnu nebude homosexuální se zatím neví, jinak by to tam muselo být uvedeno.
Brzo asi budeme muset změnit zákony i ústavu. Například v parlamentu bude nutno, aby byli v poměru zastoupeni, nejen muži a ženy, ale i homosexuálové, lesbičky, transsexuálové i eunuši, a to ve všech v případných barvách pleti. Aby to ale bylo možné i ve všech zastoupených stranách, bude nutno zvýšit počet členů na mnohonásobek.
Jména novorozenců bude povinné dávat minimálně dvě, z toho jedno genderově neutrální, aby později jedinec, při svém uvědomění orientace, nebyl traumatizován.
Postupem času, dojde i ke změnám v českém jazyce. Nejen, že se už zcela upustí od přechylování ženských příjmení, ale postupně se z jazyka vypustí i podstatná jména ženského a mužského rodu a nahradí novými výrazy genderově neutrálními. Možná se použije rod střední, nebo se vytvoří zcela nový rod genderický.
V kombinaci s dále ještě novelizovaným zákonem o ochraně os. údajů, už ani v občanském průkazu nebude uvedeno jméno, příjmení, pohlaví, národnost ani bydliště. Aby ani tak nemohl být jedinec identifikován, bude uzákoněno nošení černých roušek přes obličeje.
Barvy bílá a černá, budou ze slovníku vypuštěny a nahrazeny neutrálními výrazy, aby nemohlo dojít k nechtěné záměně výrazů s barvou pleti. V Americe již jsou o něco dále a již nahradili výraz černý, černoch, výrazem Afroameričan. Pro zjednodušení nerozlišují, jestli Afroameričan pochází z Afriky či nikoliv.
Tedy směle ke světlým, pardon k šedým zítřkům.
Zdá se to všechno jako nesmysl?? Možná. Asi jako úsměvné by bylo před lety říkat to, že stovky bruselských úředníků se budou zabývat výkonem vysavačů, žárovkami, zakřivením banánů, nějakým českým pomazánkovým máslem, nebo rumem. Anebo to, že nemůže být na školní nástěnce být obrázek Pepíčka Novákovic, jak vyhrál soutěž ve sběru papíru.
Asi tak, trochu odbočeno od tématu. :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...