Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké první auto do 50 tisíc? :))

Jenže Audina za 70 litrů bude 15 let stará srágora, Fabia bude mít let 8. A z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že do desetiletýho auta bych už v životě znovu nešel. Ono to má "jen" 10 let, ale za chvilku to má let 15 a ono to najednou žere tolik peněz, že to vyjde jako splátky novýho auta.
Taky jsem měl onoho "držáka", jedničkovou oktávku, desetiletou. Zezačátku dobrý, ale postupně tisíc malých bolestí - ulomený plastový držáčky (zrcátko na stínítku), rozpadlý zámek kufru, v zimě se neodemykaly levý zadní dveře, nespínající zadní couvací světlo, nefuknční zadní stěrač... to se ještě dalo. K tomu spotřebák jako brzdy, siletbloky. Ale škrtící klapka 5 litrů, starter 8 litrů, když pak začal chcát olej z řízení (naceněno na 13 litrů), tak jsem to prodal za pár korun. Motor sice fungoval na jedničku, ale všechno okolo se sralo. To je ta vychvalovaná kvalita od němců (přeneseno do škodovky).
BMW, Audi - vyšší třída aut, vyšší třída dílů. Máš na auto usoplených 70 tyček, opravdu máš na to, aby to držel pohromadě? Ti, co to mají, často z ješitnosti nepřiznají, kolik je to doopravdy stojí, ale jsou COOL, protože mají brambora. On i ten spotřebák bude celkem solidní palba. Jak jsem ti už psal, zjisti si cenu brzdové sady na bavora a pak se rozhodni. A brzdama to nekončí.

Ohledně Golfa - nejsou to špatný auta, ale vzhledem k tomu, že je to český vlhký sen a modla frikulínů, tak bývají cenově dost napálený.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny