Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké první auto do 50 tisíc? :))

Protože za 50 se dá, světe div se, koupit zcela zachovalé auto s rozumnou prognózou (a rozumnou výbavou). Nákup auta NENÍ INVESTICE, ale prachsprosté spálení peněz. A začátečníkovi bude motoricky výkonný "prémiový" křáp (i za 70 tisíc) úplně k ničemu, stejně jako "pastičkovitý" diesel jakékoli provenience, protože nelze čekat, že začátečník začne jezdit trasy, které budou k tomuto typu motoru milosrdné, tj. dlouhé dálniční přesuny ustálenou rychlostí. Daleko spíše lze čekat, že se bude jezdit prvních pár desítek tisíc km "okolo komína."

Jak jsem už psal (a i zdokladoval), za 50 tisíc lze pořídit malé auto s klimou ne starší 10 let. Jen to nebude ta "super" značka s modelem nižší střední, která plní koncernové servisy tu vadnou váhou vzduchu, tu vylágrovanými silentbloky nebo onde "potkanými" ventily (protože soudruzi z Vlkohradu zase někde udělali chybu).

A jen tak mimochodem, těch 20 kolíků by si zájemce měl především odložit na nutné servisní úkony (výměna rozvodů, apod.) a nákup povinné výbavy (zimní gumy, apod.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny