Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Brutální zdražení u zubaře (1200 za zub), dříve 0-100-400

Zdravím, šokují mě letošní ceny u zubaře. dříve (před 2-8 lety) plomby byla zadarmo, nebo za 100, případně bílé za 400. Nyní jsem na pravidelné (!!!) prohlíce platil 1800, kde renovovali 1 zub vpředu, cena byla vyšší, i když chápu, že tam to bylo náročnější ten zub "nastřelit" a natvarovat. Budiž, tohle vlastně byly asi peníze za odpovídající výkon.

Ale když jsem se objednal s podezřením na kaz, tak až po celém měsíci(!!!) jsem měl termín, přišel jsem a za zákrok na předem nahlášeném kazu (v mikroskopickém stadiu) ještě avizovaném, jsem platil 1000.

Zajímá mě tedy, zda se měnily ceny nebo co se děje, že to tak brutálně podražilo. Nemám problém zaplatit za precizní dobrou zubařskou práci, jenom mě zajímalo, proč najednou tento rok je vše tak drahé. Jestli to jsou nějaké zákony, nebo lobby pojišťoven, nebo nějaké fejkované zákroky nebo dražší materiál

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zubaři si stěžují, že úhrada pojišťoven např. za amalgán 400Kč nepokryje náklady a tak si vedle toho… poslední
Kyncl 24.05.2018 10:23
Kyncl

Zubaři si stěžují, že úhrada pojišťoven např. za amalgán 400Kč nepokryje náklady a tak si vedle toho účtují v hotovosti kolik chtějí. Nic jim v tom nebrání. Úhrada pojišťoven běžných léků je také jen částečná (a stále menší) a doplatku se nikdo nediví.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru