Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako začať zo životom?

Dobrý večer, takže aby som začal, mám dosť veľké problémy zo životom.

Som mladý chalan (18 rokov), a vzhľadom na to, že moja mama zomrela, tak si otec našiel frajerku (pre mňa macocha), ktorá ma neznášala a tak ma jedného dňa vyhodila na ulicu. Kedže môj otec je "sprostý", tak len prikyvuje hlavou. Skrátka, všetko, čo tá zmija povie, to platí. Môj otec je taký, že sa ma vôbec nezastaví. Skrátka o mňa nemá záujem. Tak som skončil na ulici. Vzhľadom na to, že som mal nejakú tú "zásobu" €, tak som sa ubytoval v jednom nemenovanom hotely. Takže som sa ako tak dokázal postaviť, na vlastné nohy. Problém je v tom, že platím ubytovanie + paušál no a keď dokopy zaplatím oboje, tak mi na celý mesiac zostane +- 300€.

Moja výplata je (keď to zaokrúhlim) 900 - 1 000€/mes. ubytovanie ma stojí 360€, a hádajte koľko platím za paušál. Vzhľadom na to, že tu nie je ani internet, tak musím byť na dátach, takže mesačne platím za paušál 200€. To máme 900 - 360 - 200 = 340€ na celý mesiac. A teraz mi poraďte, ako sa mám s 340€ na celý mesiac dostať ďalej? Chcel by som ísť do nejakého podnájmu, kde si môžem zariadiť internet, takže by som potom aj viac ušetril, čo by urobilo veľkú dieru do môjho života, a odomklo by to ďalšie možnosti. Lenže, aby som sa mohol odsťahovať, tak to by som zasa musel viac šetriť na jedle (nekupovať toľko jedla), a vykašlať sa na platenie paušálu. Lenže ja internet potrebujem kvôli práci, takže by to týmto smerom asi nešlo.

Tak vás všetkých prosím, ako mám začať život? Ako mám ušetriť čo najviac? Pôžičky brať nechcem. Tak mi prosím pomôžte :(.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny