Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co vše je potřeba ke koupi nového vozu?

U auta za 60 klacků si zvát autobus "odborníků", kteří mi řeknou jak je vše na hovno a co všechno mi mile rádi opraví až si auto dotáhnu. Jsou to staré vylítané krámy vždy to bude na hovno. U obyčejného jednoduchého benzíňáku poslechnout motor, zjistit zda jezdí, brzdí, řadí, zda to není nějak extra shnilé a hotovo... Všechno poznám i když jsem úplný lajk. A peníze co ušetřím za najmutí těchto odborníků si raději vyměním olej.

Mluvím za sebe, když jsem prodával auto, přijel kluk asi 25let, auto se mu líbilo, neměl sebou ten den peníze, šel se jen podívat tak mě prosil abych mu auto do dalšího dne rezervoval.
Další den přišel, sebou měl rádoby odborníka mechanika, který auto hodinu obcházel a zkoumal. Na co šáhl všechno bylo na hovno a u všeho mi sdělil ceny opravy, co budou muset udělat pokud auto koupí.... Když se šlo auto projet tak ho šel projíždět právě tento "odborník" hned na začátku začal vytáčet každý stupeň do mrtva a to při studeném motoru. To jsem ho hned zastavil a požádal o návrat zpět. Auto prý koupí, ale za 2/3 ceny. Neprodal jsem, poslal jsem je do háje. Na konec po mě chtěli ještě 2000kč na benzín protože prý jeli zbytečně.... Jsem se jen smál....
Klidně bych na tu částku kývl, kdyby to byl někdo normální, kdo je obeznámen s tím, že kupuje osobní automobil za 50000kč, tudíž né nový automobil. A né někomu kdo by mě za měsíc od prodeje volal, že mu přestal fungovat motorek stěrače ať mu okamžitě pošlu peníze na opravu jinak to dá k soudu.
Auto jsem prodal pánovi tady v okolí a do dnes ho v autě potkávám, nestěžuje si.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny