Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem koláčky z amsteru

Dobrý den,

v pátek odjížím do amsterdamu, a chci si tam koupit "koláčky štěstí".
kamarádi me poprosili jestli bych jim taky nejaké nevzal, chci se zeptat co se mi může nejhůře stát když me chytí se 4 brownies v kapse?

pojedeme busem, tak si myslím, že by nás kontrolovat nikdo neměl.

děkuju za odpovedi a hezký večer

Předmět Autor Datum
od určitej doby platí zákaz nakupovania takýchto suvenírov pre cudzincov/niekde to striktne dodržiav…
audax 12.07.2018 08:48
audax
Neblbni. Je to pasovani, zadny mnozstvi mensi nez maly se na to nevztahuje, takze riskujes trestni s… poslední
bahno 16.07.2018 15:00
bahno

od určitej doby platí zákaz nakupovania takýchto suvenírov pre cudzincov/niekde to striktne dodržiavajú,niekde vôbec/,takže sa vám môže lahko stať,že vás legitimujú už pri vchode a nevpustia dnu vôbec,alebo vám dovolia len vnútri konzumovať a nič zobrať zo sebou von....

Neblbni. Je to pasovani, zadny mnozstvi mensi nez maly se na to nevztahuje, takze riskujes trestni stihani. Kolacek spolnout nejpozdeji ve Venlo, klidne se vez vypalenej jak taska, ale pres caru nic netahej. I Nemecky celnici umej bejt aktivni, Cesi to taky obcas prolezou se psem.
Navic, pokud vim, tak kolacky uz se A-damu prodavat nesmej, ale neni to jak na jihu, kde musis mit bydliste pro clenstvi v coffeshopu, prodava se tam i cizincum. Nevim, do jaky miry s tim mas zkusenosti, ale kdyz to prezenes s jointem, tak dostanes kafe, sodovku a za hodku, za dve si +- v cajku abys mohl chodit po svejch. Kdyz to prepalis s kolackama, tak je to na hodne hodin. Takze bacha.
V neposledni rade upozornuju, ze ani v Nizozemi neni marihuana legalni, pouze za drzeni malyho mnozstvi neni zadna sankce, nicmene zabavit ti to muzou a verejna konzumace mimo coffeshop(nebo doma, ale pokud nebydlis u nekoho tak se te to netyka) je pomerne zavaznej prestupek.
Uzij A-dam, priste si vyber nejaky hezci mesto, a chovej se rozumne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru