Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nalezen dron

Možná ještě přísnější. Bez "řidičáku" je omezená hmotnost (tu ta čínská prdítka asi nepřekračují). Výška určitě víc stejně jako vzdálenost. Možná se pletu, ale jsou to spíš desítky metrů od "pilota".
Dron musí být vybavený nehořlavou žáruvzdornou cedulkou s identifikací majitele - pochybuju, že zrovna tohle někdo dodžuje. To jenom tak z toho, co jsem zachytil, systematicky to nesleduju.
Pokud vim ze zpráv (bulváru) tak hon na drony se pořádá jen nad Pražskym hradem a Ruzyňským letištěm a podobně významnými místy. Nicméně podle zveřejněných čísel chytnou tak jednoho člověka za rok, dronů prý mají celou sbírku, ale pokud nechytnou člověka s ovladačem v ruce, tak moc dělat nemůžou.
Taky myslím, že původní majitel ho už oplakal a těžko to bude hledat někde po úřadech, přecejenom nicotná hodnota a to že létání drony je u nás stále opředeno určitou rouškou ilegality také hraje svou roli. Myslím že vyvěšení cedulek v pravděpodobném okruhu výskytu pilota je asi to nejlepší, co může člověk udělat, ovšem pilot mohl být kdovíkde, dron se mohl zalétnout daleko mimo dosah ovladače.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny