Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vesmírné "Looto„ vsadili byste si?

Vím že to je šílená představa ale představte si ze je jakési vesmírné looto, ve kterém je sextiliarda euro po jednom euru počet sázejících je zhruba každý 50. Ve vesmíru, a teď k věci šly byste do toho a vsadili byste si za ten 1$ zhruba za dvacku, šance je to nepředstavitelná ale vezměte si co byste si za výhru koupili byste mohli mít tisíc soukromých galaxii a ještě by vám zbylo. Sice je téměř nemožné vyhrát ale za tu dvacku by to stálo, pokud by bylo jisté že nejde o podvod. Co vy zkusili byste to čas od času?

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na ty "vesmírné" vysledna císla jsi dosel jak? O gogoplexu jsi asi jeste neslysel. Vesmir je nic ner…
COh 30.10.2018 00:40
COh
Někde jsem četl teorii, že pokud někde ve vesmíru existuje život, tak vůči nám bude na úrovni žab, n… nový
Prasak 30.10.2018 09:41
Prasak
Jestli jde o exoplanetu (která má své slunce) stejného (eco) principu jako země tak je pravděpodobně… nový
COh 30.10.2018 10:36
COh
To máš pravdu,kdyby před 65 miliony let nešťastnou náhodou nevyhynuli dinosauři,evoluce by šla možná… poslední
Karel04 31.10.2018 07:28
Karel04
[0MNiU5P.jpg] nový
Rainy 30.10.2018 22:22
Rainy

Na ty "vesmírné" vysledna císla jsi dosel jak? O gogoplexu jsi asi jeste neslysel. Vesmir je nic nerikajicí, kdybys uvedl alespon nase galaxie ale vesmír? Muzes definovat?
Navic pochybuji ze vyspele civilizace pouzivaji měnu a mají stejné materiální hodnoty tak jako lidé kteri sotva opustily stredovek. Bavise se dve opice, je to musi byt super mit cely more bananu, zkusis to? Zmen to tvé mysleni a vyhrajes vic jak x galaxii vesmiru a zadarmo.
PS: Né nehral bych a za 20€ bych si koupil neco uzitecného, určitého a realného a stale to bude vic jak ňáké "jó ale kdyby".

Jestli jde o exoplanetu (která má své slunce) stejného (eco) principu jako země tak je pravděpodobně že bude hodne podobny tomu našemu, kde se bakterie a bunky (které se budou odvíjet podle v přežití ) vývoji ve stejnych podmínkách (voda), prahory (archeozoikum) hydrosféry, tvorba prvních bilkovin etc Pak je i gravitace díky které můžou být malí nebo naopak vysocí a takových elementů je nezpočetně (nedokážu si troufnout kolik), ale že potkáme něco podobného cloveku silne pochybuji. Samotná mentalita záleží od vývoje stačí se podívat jen na naší planetu Zemi pár kilometrů dál jsou lidé černi a mají zcela odlišnou kulturu. (to ze dokážeme vyrobit atomovou bombu z nas výjimečné nebo chytré nedělá stačí se podívat co jsme hned udělali .
IMHO některé kmeny pochopili život daleko lépe a dokazou se mezi sebou respektovat. Tam stari lidé mají respekt a mladší generace si k nim chodí pro rady, ne jako u nás , seš dedek seš k ničemu , nikdo tě nechce. Limit se na tyto kmeny díváme jako na ozastalce kde "úroveň inteligence žaby" je hodně pomyslné.

# Zkratka to že se dostaneme do vesmíru ještě není znamení inteligence ale důvod za jakým to děláme o už o inteligenci neco vypovidat může.
(jestli tam lítáme jen za účelem €€€ kolonizace a dat vlaječku a mít stále víc a víc tak už je na každým se řadit kam patří ). IMHO dokud lide budou mit na prvnim místě peníze, tak jsme jen spadli z větve na které jsme meli zůstat . Až se spojí celá zeme pro společný cíl, tak až v tomto bodě se můžeme bavit o nejaké počáteční civilizaci na úrovni. Ted jsme spis ty žaby no :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...