Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítelkyně a její Kamarád

Dobrý den,
píšu sem, protože potřebuji druhý pohled na věc. S přítelkyni jsme byly rok, rozešly jsme se kvůli jejímu Ex, který byl její první a největší láska v životě, no po 2 měsících od sebe zjistila, že je to pěkný debil a jen nechtěl, aby byla semnou. Pak si našla kamaráda, se kterým měla sex a přemýšlely, že by spolu mohly být, ale ten jí odmítl, protože miluje svojí ex. Začíná to být trošku komplikované, ale snad mě chápete.

Teď jsme se daly zpět dohromady a je nám spolu hezky, ale včera večer mi napsala naše společná známá. Zpráva obsahovala ve zkratce, že si mám dávat pozor na jejího kamaráda, aby to nedopadlo znovu stejně jako předtím s jejím bývalým, proto jsem trochu znejistil. Vím, že si spolu furt píšou a těžko ji dokáži věřit, jako na začátku vztahu, než se semnou rozešla, hlavně po tom, co mi napsala známá. Když mi ukazovala včera nějakou zábávnou fotku na mobilu, tak právě vyskočila zpráva od jejího "kamaráda" která obsahovala - " Neriskoval bych být tebou, že by si zamnou došla sama :P " . Ráno když si spolu psali, tak najednou byla naštvaná a smutná a když jsem se ji zeptal, co se děje, tak řekla nic. Bohužel, nejsem hloupý a umím si dát 1+1 dohromady a nevěřím, že si píšou jen formality, ale mám stejný pocit, jako předtím s její Ex.

Proč teda vlastně píšu?
Chtěl bych váš názor na věc a jak by jste podobnou věc řešily na mojím místě. Moc děkuji každému, kdo odpoví a poradí. Děkuji

loading...
Předmět Autor Datum
S bisexuálkami jsou jenom problémy. nový
Wikan 20.11.2018 17:16
Wikan
Ztratil jsem se hned na začátku, protože jsem nerozluštil, zda dotaz pokládá on nebo ona. I když v d… nový
Jan Fiala 20.11.2018 17:34
Jan Fiala
Nápodobně. :-D nový
Zdenál 20.11.2018 18:42
Zdenál
Má tě za takovýho náhradního blbce, jen jako výplň a stále bude lítat za jinýma. Za mě ruce od ní pr… nový
mont 20.11.2018 18:59
mont
Kolik je jí a tobě let? Jste pár (on a ona) nebo dvě ženské (aspoň podle toho, že píšeš ... rozešly… poslední
Yarda 20.11.2018 21:53
Yarda

Má tě za takovýho náhradního blbce, jen jako výplň a stále bude lítat za jinýma. Za mě ruce od ní pryč, sralo by mě pořád přemýšlet nad tím, s kým kde je.... Když chceš přece s někým vážněji být, tak mu musíš alespoň na 99% věřit :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...