Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vítejte v čecháčkistánu

Příklad 1
Mám auto.
Používám palivo od firmy Schnell.
Firma Schnell v podmínkách použití jejich paliv uvádí, že nesmím používat bezpečnostní pásy, jinak palivo nebude fungovat.
Jsem "uvědomělý" řidič a proto bezpečnostní pásy používat chci.
Ani ve snu mě nenapadne obviňovat svého automechanika, že svou práci nedělá dobře, že ji fláká, že není profesionál, že je to vlastně neužitečný amatér, který si neporadí s takovou banalitou, protože mi v autě nefunguje palivo firmy Schnell.
Nutným předpokladem k tomu, aby mě nenapadlo obviňovat svého mechanika je, že musím chápat absurditu požadavku vyloučení použití bezpečnostních pásů pro správnou funkci paliva.
Logickým důsledkem tedy bude změna dodavatele paliva.
--------------------------------------------------------
Příklad 2
Mám počítač.
Používám bankovní služby firmy Běžná banka.
Firma Běžná banka v podmínkách pro použití jejich internetového bankovnictví uvádí, že nesmím používat vyšší než základní (tj. žádné) zabezpečení počítače, jinak nebude internetové bankovnictví fungovat.
Jsem "uvědomělý" uživatel internetu, proto zabezpečení PC používat chci.
Jako správný čecháček (definice čecháčka: sice o tom vím kulové, ale vím to líp než všichni ostatní a můj názor je jediný správný, ba co víc, je jediný možný a kdo se mnou nesouhlasí, je hloupý, vyvrhel, nepřítel státu a je potřeba ho přinejmenším zastřelit, ale před tím mi ještě musí posloužit….) obviním svého PC servisáka z neschopnosti, amatérizmu a pokud si to nechá líbit, tak i z úmyslného poškozování mých věcí a omezování mých práv, protože mi nefunguje bankovní internetovnictví v mém PC. Není podstatné, že moji IT gramotnost lze vyjádřit rovnicí "internet = seznam.cz" ... Logický důsledek je, že mě můj PC servisák neskutečně štve a že se mu budu mstít kdykoliv budu mít příležitost.
--------------------------------------------------------
Asi jsem si vybral blbý obor……
Jak řešíte srážky s podobnými borci?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny