Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pro čtenáře : Doporučení četby po dočtení "Propast času" (2015)

Nazdar Vlčáci !

- Nejaky čas, jsem zde hledal literaturu Sci-Fi zamerenou na cestovani časem , valečny.
Diky nekterym z Vas jsem tak objevil doposud pro me neznamého Jiriho Kulhanka (dekuji Prasak) a jeho nekteré kratsi, ale zcela funguji povidky, Koteletu a nekteré dalsi (bohuzel nekteré knihy jako : upiri, vlkodlaci moc pro me nejsou).

- Nasledovne jsem narazil na Romana Burese a jeho triologii "Propast času", kniha ktera byla nad mé ocekavani, jak pribehem, tak propracovanim a racionalniho mysleni postav. O vikendu jsem tuto triologii dočetl a citim se nejak prazdny a kdyby bylo i čtvrté pokracovani (coz v triologii jen tak čekat nemuzeme) tak bych po nem hned skocil. Bohuzel pokračovani nebude a ted nak nevim co čist.
Pomuzete i tentokrat ? Mohli by jste doporučit nejakou knihu kterou by jste pridelili na stejnou uroven jako "propast času" ? Knihu s podobnym nametem ? Cetl jste ji nekdo, co by jste doporučili ? --- paradox času, setkani stredoveku s moderni technologii ? (stroj času od H.W Wallse mam jiz prečtenou)

Diky.

Předmět Autor Datum
Jestli tě baví paradoxy cestování časem, zkus "Až za slunce západ plout". nový
jirka44 07.12.2018 14:16
jirka44
Od Robert A. Heinlein tvurce hvezdné pechoty ? Urcite se podivam (neznam), dekuji za doporuceni. nový
...... 07.12.2018 14:19
......
Kdysi jsem četl toto a byl z toho tak zblblý, že jsem to nedočetl. Normálně jsem se ztratil. poslední
čumil_old 07.12.2018 16:10
čumil_old

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru