Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nove clanky poradni - sme trendy;o)

Mozno ste si vsimli, ze na napriklad na hernej, kutilskej, ci dokonca na zivote nam pribudli nove clanky vo forme YT videi.
Ano skostnatela poradna sa rozhodla, ze "pojde s dobou", respektive skor pojde tesne za dobou a bude sa snazit prezentovat aj audiovizualne.
Takze co pripravujeme?
1. Video recenzie produktov (zatial len funky zborka kresla https://kutilska.poradna.net/articles/2820789-skladame-kancelarske-kreslo-bez-navodu, ci pokus o preview nb https://www.youtube.com/watch?v=mIJpkUbWF6E)
2. Recenzie hier (napr https://hry.poradna.net/articles/2820787-clash-royale-2-vs-2)
3. Zaujimave rozhovory s ludmi, momentalne planujeme seriu interview s ludmi stojacimi za poradnou, ktori sa tu uz 15 rokov staraju o to, aby ste mali kam chodit sa pohadat, nieco nove sa dozvediet, ci niekomu len tak poradit;o).
4. Analyzy, nazory, ci uvahy z roznych odvetvi zivota (napr https://zivot.poradna.net/articles/2822274-box-ocami-divaka-rytmus-vs-marpo-tenshin-vs-floyd)
5. Naucne a motivacne videa (v plane video o chudnuti a zdravom style)
6. A mnoho ineho, takze ako hovoria profi youtuberi...zdielajte, kliknite na zvoncek (odber) a dajte lajk;o).

Tymto ponukame aj miesto externym autorom zaujimavych videi, ktore bude mozne zverejnovat vo forme clankov u nas, pretoze ako sa hovori...radsej raz vidiet ako 100x pocut/citat.
Samozrejme mozete nam pripadne pisat aj namety na videa na info@poradna.net a mozno nas nieco zaujme a natocime to.
Videa su bez reklam a chceme pri tom aj zotrvat.

Předmět Autor Datum
Myslienka OK, ale prevedenie, preboha. Ludia, ved patrite k najvacsim IT specialistom, roky vediete…
fallon 07.01.2020 13:14
fallon
Nech sa paci rad ti to prepustim. Cele. Aj s poradnou. Tiez mam (rovnako ako ty) pocit, ze viem robi…
fleg 07.01.2020 20:28
fleg
budem len rad, ak video bude stale na vyssej urovni. ak nato nemas tak to samozrejme robit nemusis,…
fallon 08.01.2020 08:41
fallon
Co si myslis preco je to intro ako z roku 1900? Pretoze som tym chcel naznacit, ze vacsina z nas (lu… nový
fleg 08.01.2020 10:45
fleg
tak mne taha na 40tku, tiez nie som najmladsi. A ako pises, urcite je to narocne, to ano, verim tomu… nový
fallon 08.01.2020 10:59
fallon
Ja som multitalentovaný človek, ale niektoré veci proste moc nedávam. Strihanie a točenie videí bude… poslední
fleg 10.01.2020 19:57
fleg

Myslienka OK, ale prevedenie, preboha.
Ludia, ved patrite k najvacsim IT specialistom, roky vediete uspesne tuto poradnu a tie yt videa su uplne katastrofalne.
Ozaj je to fajn napad, ale prevedenie..... kadejaky 15 rocny youtuber to urobi lepsie, o velkych kanaloch ako linustechtips atd ani nehovorim.
Ak nemate nato to aspon poriadne natocit, o strihu a zvuku ani nehovorim tak to prosim nerobte, je to hanba. Je potrebna aspon minimalna uroven, aby to ozaj nevyzeralo ako prva lekcia s "ucime sa pouzivat kameru a nahravat video na yt".
Mate svoj vek a vzdelanie, vyuzite to a bude to super.

Nech sa paci rad ti to prepustim. Cele. Aj s poradnou. Tiez mam (rovnako ako ty) pocit, ze viem robit ine veci lepsie tak naco tu travit zbytocne cas.
Prave sedim uz 3h nad novym videom a hoci uz mam obraz a zakladnu kostru nemam k nemu zvuk. Nechces mi ho dorobit? Bude to super, video ma dokonca aj myslienky a pobavilo moju manzelku.

budem len rad, ak video bude stale na vyssej urovni. ak nato nemas tak to samozrejme robit nemusis, alebo si natacaj videa len tak pre radost pre seba na domace pouzitie. BTW intro vyzera ako z 19teho storocia, efekt starej analogovej poskodenej kamery so zvukom v intre? to vazne? v modernej poradni v roku 2020? samozrejme to neber ako urazky, len proste moj postreh.

Co si myslis preco je to intro ako z roku 1900? Pretoze som tym chcel naznacit, ze vacsina z nas (ludi stojacich za poradnou) je vekovo v priemere okolo 50ky. Sme proste stari paprdovia, kde nikto z mojich 12 spolocnikov nechce tocit videa, polovica mi odmietla aj interview, nemame poriadny FB, Instagram(nikoho to nebavi tam chodit) a neviem co este...sme proste stari vlci, ktori sa uz nove veci ucia tazko.
Mna tocit videa nebavi, napady sice mam, ale tocenie uz take zabavne nie je a strihanie je taky zrut casu, ze to az boli. Naozaj by som bol rad keby to robil niekto iny, ale on ti to predstav si nechce nikto robit...takze to robim len ja a dufam, ze sa casom zlepsim, alebo ziskam nejaku sledovanost.
V tomto roku budu nejake prekvapenia, netyka sa to priamo videi a mozno nie kazde ta potesi.
Pockaj si na video, kde budem hovorit o tom kam sa bude uberat poradna v roku 2020 a dalej...nebudem prezradzat o com bude dopredu, ale je mozne, ze ta nepotesi. Na druhej strane mozno pochopis potom nejake veci.

tak mne taha na 40tku, tiez nie som najmladsi. A ako pises, urcite je to narocne, to ano, verim tomu. Sam striham vo vegas a popravde je to ozaj velky zrut casu ak to ma ako tak vyzerat k svetu. Drzim uprimne palce do dalsej tvorby!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru