Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s pohlavím

Som dievča, pod 18 rokov a vôbec nie som spokojná so svojím pohlavím. Neviem čo mám s tým robiť. To, že chcem byť chlapec a že sa cítim hrozne ako dievča som zistila približne pred rokom. Už aj predtým som si hovorila, že by to mohlo byť vážne lepšie ako chlapec, ale iba pred skoro rokom som začala mať dokonca aj depresie z toho, že som dievča a že mám ženské telo. Veľa krát som povedala svojej mame, (nemám otca) že chcem byť chlapec atď, no ona si myslí, že to je len tou pubertou. Možno má pravdu, nie som si istá. Som rada, že mi vôbec dovolila nosiť chlapčenské oblečenie a ostrihanie vlasov na krátko... Stále nevidí, že chcem byť chlapec, keďže pred pár rokmi som ešte nosila dievčenské oblečenie. Čo mám robiť?

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejlépe zajít za nějakým psychologem. Kdysi někdo, kdo se nechal přeoperovat z kluka na holku o tom…
Yarda 07.01.2019 10:46
Yarda
No fuj vždycky když čtu o tom přeoperování, nedovedu si představit že bych třeba chodil s nějakou ho…
afroman 07.01.2019 16:07
afroman
Mi to pripomínulo pana Herberta Garrisona (diel Eric volá z budúcnosti) http://southpark.cc.com/cli… nový
Mlocik97 07.01.2019 16:44
Mlocik97
S tímhle problémem mohou opravdu pomoci jen odborníci,čili doktoři.Ono to nebude jen tak,že někdo ře… nový
Karel04 07.01.2019 16:11
Karel04
Jeden můj bývalý kolega měl dceru, teď má kluka. Moc jsem se nevyptával, neb je to blbé téma, ale by… nový
čumil_old 07.01.2019 16:30
čumil_old
A když jsou spokojenější,mohou to dotáhnout i daleko.Třeba letos se dva bývalí kluci dostali až do f… poslední
Karel04 07.01.2019 17:49
Karel04

S tímhle problémem mohou opravdu pomoci jen odborníci,čili doktoři.Ono to nebude jen tak,že někdo řekne,že chce změnit pohlaví.Určitě to bude plno vyšetření,pohovorů,testů a bude to trvat dlouho,než to někdo vůbec rozhodne a povolí.Ono to jaksi nejde předělat na zkoušku a pak to zase vrátit,že to bylo původně lepší.A při věku pod 18 let to stejně nikdo jiný za tebe rozhodovat nebude,to snad nemůže ani zákonný zástupce,tj.matka.Počkej po pubertě,třeba se to nějak vytříbí na jednu nebo druhou stranu.Je to rozhodnutí na celý život,ale zase nemá cenu se celý život trápit a být někým cizím.Zatím se můžeš oblékat a česat klidně jako kluci,to nikomu nevadí,kamarádit se taky můžeš s klukama.

Jeden můj bývalý kolega měl dceru, teď má kluka. Moc jsem se nevyptával, neb je to blbé téma, ale bylo s tím hrozně běhání a lékařského vyšetřování než to proběhlo. Prý je teď holka/kluk vyrovnanější a spokojený.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...