Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Madmonq - nějaký zkušenosti?

Za mě osobně špatná zkušenost. Sice to člověka trochu udrží při životě přes den kdy je unavený ale nestojí to skoro za řeč. Upřímně dříve mi už pomáhala víc Cola než tohle :D Jestli to chceš pro dočasné zrychlení reflexů nebo jen nechceš odpadnout v práci, je lepší si dát nějaké vitamíny a lupnout do sebe kávu nebo kofein v jiné podobě. Pokud máš rychlejší metabolismus, stejně tak bude fungovat když do sebe prostě nacpeš nějaké slazené nápoje ale to nevidím moc jako tu zdravou variantu.

Nemyslím si, že by Madmonq působil úplně na hranici placeba, něco tam je, ale jak říkám, nestojí to za řeč. Podle složení a žádaného efektu to na mě působí spíše něco jako stimulant podvědomí a paměti. Navíc na jakožto vystudovaného chemika a fyzika to složení působí opravdu dost divně. Je to něco jako kříženec zeleného čaje, vitamínů v pasivní formě a kofeinu. Úplně nevím jestli jim někdo řekl, že takové množství uměle přidaného kofeinu třeba úplně přehluší Theanin, který se vyskytuje např. v zeleném čaji. Theanin je látka, při které člověk má relaxovat a které dovoluje lépe prokrvit mozek a člověk tím dostane pocit, že je odpočatý ale takovým tím líným způsobem. Kdežto kofein má většinou nakopávat a vzbudit člověka. Co se stane tady? Odhaduju, že minimálně polovina obsahu kofeinu v Madmonqu nebude mít jiné využití než jen neutralizaci Theaninu, který pochopitelně půjde částečně do ledvin úplně zbytečně, a zbytek se pokusí nakopnout člověka. Pak co tu dál máme... A ano, Tyrosin. Zde mi popravdě řečeno uniká nějak důvod přitomnosti této látky. Tyrosin se používá jako doplněk stravy k lepší syntéze bílkovin nebo jako další část steroidů. Úplně ale stejný efekt na člověka má, když má vyváženou a pravidelnou stravu :D + vskutku nechápu jeho využití v těchto produktech.

Podtrženo, sečteno... Dle mě je to chemická srajda, která spíš chce z lidí jen vytáhnout peníze. Při každodenním užívání bych se možná bál i o ledviny z důvodů výše popsaných. Kromě toho to asi žádné negativní účinky mít nemůže, hlavně kvůli faktu, že polovina těch látek se prostě neutralizuje něčím, co tam je dál a ta reakce začne hned, jakmile tekutina/prášek přijde do kontaktu s další vodou, ať už ve formě kohoutkové vody nebo jen slin. Nauč se pít kávu a bude to lepší ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny