Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Madmonq - nějaký zkušenosti?

Zdravim, přemyšlim, žebych si koupil Madmonqa, má tu s tím někdo zkušenost? Lidi to dost propagujou takže by to nemělo byt nic hroznýho ... ale i tak ve mně něco hlodá....

Má s tím někdo zkušenosti popř. je to bezpečný? Nejsou to drogy, takže by mělo, ne? Jakej na to máte názor, koupili byste to nebo ne? A pokud to někdo užívá, má to vedlejší učinky nebo tak? Díky.

https://www.madmonq.gg/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle složení to bude hlavně placebo. Kup si nějaký multivitamin, zapij to silným kafem a budeš na t…
Wikan 14.01.2019 09:01
Wikan
Nie je to úplne placebo. Má tam veľa zložiek, ktoré fakt podporujú vitalitu a funkcie. Treba si pozr… nový
Borissss 12.01.2022 13:17
Borissss
Muj syn je po tech práškách ted v nemocnice . Dávaj velký pozor...
lana 20.12.2019 22:03
lana
A s čím je v nemocnici? Ja jsem si dal 2 madmonqy za den a také jsem skončil v nemocnici, s epilepsi… nový
Stitch 24.06.2020 14:43
Stitch
Ahojky:) Madmonq už objednávám po druhý a to nejsem žádný hráč her ani youtuber. Někoho nakopne kola…
Petrulina 09.02.2020 07:48
Petrulina
To je tak krásně autenticky napsané, až tomu nevěřím ani slovo :-)) nový
pařez bob 17.03.2020 19:35
pařez bob
Zdravim, děkuju za odpověď. Po nějakých 2 letech, musim říct, že to nic nebezpečnýho není, a funguj… nový
Kenzerut 14.01.2022 11:59
Kenzerut
Placebo efekt je dost silný čaroděj. poslední
Legrace 15.01.2022 06:55
Legrace

Nie je to úplne placebo. Má tam veľa zložiek, ktoré fakt podporujú vitalitu a funkcie. Treba si pozrieť zloženie a prěcítať si o nich, že v čom človeka podporia. Je to fajn. Kofeínu tam je teda dosť, ale nie je to len o ňom. Každopádne dlhodobé užívanie by som neodporúčal.

Ahojky:)
Madmonq už objednávám po druhý a to nejsem žádný hráč her ani youtuber. Někoho nakopne kola(kterou nepiju) nebo káva( tu piju ale efekt nula, spíš zvyk), ale mě nakopne Madmonq. Neříkám že působí na každýho stejně, ale pokud ho chce někdo vyzkoušet, měl by ho ochutnat a zjistit zda mu vyhovuje nebo ne. Recenze jsou půl na půl a nebýt okolo vánoc takový shon a únava , tak by jsem si ho ani já neobjednala. Teď nelituji, nečekala jsem bůh ví co, ale překvapil mě. Nejsem žádný mladý kus (34ĺet) takže komu se ráno blbě vstává a čumí ještě hodinu potom jako puk...doporučuji:) po tabletce madmonq jsem aktivnější v práci, víc se zapojuji a psychicky jsem od rána odolnější a přátelštější:)...používám ho i mimo práci, pokud jako ženská mám vyprat, vyžehlit, udělat okna a ještě uvařit, nakoupit atd... a cítím že jsem unavená a radši bych to vzdala, šoupnu madmonq a práce jde od ruky. Večer žádný stav vycucnuté energie. Připravte se poprvé na nic moc hořkou chuť, ale časem si zvyknete. Přítel nevěřil že madmonq funguje(což ani já nevěřila, ale pokud jste někdy tak vycuclí z enerergie -ať po chlastu, práci, fyzické námaze, psychicky unaveni ze stresu, tak zkrátka hledáte alternativu jak vše zvládnout) , objednala jsem tedy madmonq s tím- že buď a nebo. Byli jsme po akci a nic se nám nechtělo, jenže barák se neptá '- chceš jít dělat nebo ne ?:))zkrátka musíš...dělníci a práce nepočká. Vytáhla jsem tedy madmonq s tím- že ochutnáme. Můžu říct že i přítel uznal, že to má něco do sebe a oba jsme makali 4hodiny v kuse. Báječný:), občas si ho dá přítel před prací a sám říká že je víc soustředěnější a aktivnější, což po ránu každý není:) Další zkušenost- dala jsem ho pro vyzkušení i kolegyním v práci:) no a to jsme se nasmály:) bylo to už ke konci šichty:) a holky nic moc necítily( tu chuť tedy cítily perfektně, už ho do nich nikdy nedostanu:)) krom toho že si připadali jak mírně zhulený a smály se si hodinu v kuse - to asi ten příval energie:) - nějak zvlášť účinek necítily, od té doby ho nechtějí:) Takže účinky má na každého jiné, záleží jak komu sedne, my s přítelem máme hodně fyzické i psychické zátěže tak pro nás super věc, ale nebude to pro každého.
Nově si to objednal i švagr, tím že též má hodně fyzicky i psychicky náročnou práci, tak jsem zvědavá zda mu pomůže nebo třeba taky ne. Myslím že opravdu na každého kus od kusu bude fungovat jinak. Další věc co se mi na madmonq líbí- je složení, spoustu složek co obsahuje v realu do sebe nedostanu, pokud někdo zkoušel pít brahmi---mám můj obdiv:) páč snesu hodně ale brahmi je chuťově hnus:) , pro mozek však výborná záležitost, a nakoupit vše co obsahuje Madmonq od ženšenu po rozhodnici růžovou- což takový zdravo-přírodno-magor jsem, si myslím protáhne dost peněženku a jak nakombinovat tolik zdraví prospěšných ingrediencí dohromady- to netuším:) proto i svým složením nejen účinkem je pro mě zatím Madmonq číslo 1:)

Zdravim,

děkuju za odpověď. Po nějakých 2 letech, musim říct, že to nic nebezpečnýho není, a funguje to pěkně, lepší než energeťáky co jsem pívával :D Nakopne to, uklidní a člověk se pak i líp soustředí a nasere ho míň lidí :D Takže určitě nelituju že jsem to tenkrát zkusil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru