Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Třídění sklenic do kontejneru na sklo - včetně víček?

Cucáš z mé odpovědi to, co tam chceš vidět a přitom jsem tam nic takovýho nedal. EU tlačí eko normy u aut, protože je na svým písečku. Do lodí se moc tlačit nemůže, na moři se jim akorát všichni vysmějí, hlavně že jede kšeft. To by s tím museli chtít něco dělat všechny velký země světa a Čína především, s tím souhlasím. Jejich vzestup ekonomiky je postaven na bezohledném plundrování přírodních zdrojů a nezájmem o ekologii. A to nejen doma, ale všude, kam vstoupí - masivní těžba dřeva na Sibiři, měď v Afghánistánu, nerostný suroviny v Africe.

K tomu co jsem napsal - to, že lodě hulí jak fabriky není omluva pro to, aby mohly hulit i auta a to především tam, kde se koncentrují lidé. Někdy se zákazu vjezdu starým dieslům do měst nedivím.

Ohledně těch nařízení (brčka, igelitky) si myslím, že EU hasí požár, který není. Evropané nejsou takoví dobytci, odpady povětšinou likvidují vhodným způsobem, nehrnou to do moře. Než neoddělovací víčka bych uvítal tlak na výrobce čehokoliv, aby zvážili množství obalů na svoje výrobky. Manželka koupila houbičku na make-up. Byla v poměrně velkým tvrdým blistru. Přitom by stačil maličký pytlíček. V práci jsem vyfasoval sluchátka - zase blistr a ještě k tomu snad trojitý. Po vybalení to letí do koše. Šílenost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny