Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC stůl

Vlastně doba celkem pokročila a nábytek nebývá tak kvalitní co dříve. Mám doma ještě starší masivní dřevo, které vše přežilo dodnes, no před 3 lety kupovaná polička již dnes není mezi námi :D Nepotřebuji zase aby ten stůl uměl mluvit nebo mi potřást rukou, chci jen něco levného na co je ale tak trochu spoleh. Už jsem nakonec ale něco vybral, v pondělí to pojedu omrknout, mám asi 4 tipy, tak se rozhodnu v obchodě.

Vlastně někteří na zdější poradně řeší, jak zapojit a nastavit stereo reproduktory nebo jestli daný procesor pasuje do základní desky. Tohle osobně podle mě taky není na poradnu :D Každý prostě něco umí a já nevidím nic špatného, když jsem se jen zeptal. Zároveň mi tady jsou k ničemu i moej teoretické znalosti fyziky, protože když to bude nekvalitní, spadne to a já s tím nic neudělám :D S manželkou jsem naštěstí večer na telefonu prolezl pár dobrých recenzí a něco vybral.

A k truhlářovi - mám špané zkušenosti s rychlým dodáním. Tací lidé mají většinou hodně práce a mám zkušenosti s dodáním třeba za měsíc nebo dva. To je pro mě bohužel nemyslitelné v této chvíli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny