Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Být sám nebo ve vztahu?

Ahoj,
Je normální, že jsem ztratil touhu najít si partnerku? Je mně 25
Za celý svůj život jsem měl rande s 30+ ženami, z toho 6 vztahu-1 a půl mesice, měsíc,měsíc,rok a 1 měsíc,3 měsíce,3 měsíce z tech 6 vztahu se na mě vysralo 5 žen...a z toho se do mě zamilovala jen 1 žena ..ztratil jsem touhu najít si nekoho, nikdo nemůže říct, že jsem se nesnažil si najít tu pravou, ale po těch 30+ pokusech už nemám sílu a neverim, že bych někdy našel nějakou která si mě bude vážit...nechápu co se na mě ženám nelíbí, z toho mého průzkumu všechny ženy si mysleli, že jsem hodný,romantický,nepijí,nekouřím,dobrá hygiena, ..ale i přesto se mnou nechtěli být...i nejsem ošklivý podle nich,normální postava a tak...jediná vada na kráse je můj introvertismus a to že málo mluvím...s tím mělo spoustu slečen problem, ale tohle nejde změnit..pokoušel jsem se o to,ale povahu člověk nezmění..
Jsem z toho nešťastný, rád bych našel tu pravou, ale zároveň jsem už přestal mít chuť si nekoho najít, už ani nemám chuť dojít na to Rande...něco se ve mě zlomilo.
Rád bych slyšel vaše názory nebo jestli tu je někdo na tom stejně...je mi jasné že mne s tím nikdo nepomůže,ale už nevím jak dal

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možná jsi jeden ze sedmdesáti pohlaví, které definuje xichtokniha. Pak se partnerka hledá těžko. Nep…
mif 09.02.2019 16:47
mif
Ano, mluvit! Ženská potřebuje komunikovat.
Prasak 09.02.2019 16:54
Prasak
Některé zvládnou obstarat mluvení i za chlapa a stačí jim že je někdo vyslechne. nový
Karelll 09.02.2019 20:00
Karelll
A občas přitakat. Jenže s takovou taky každej nevydrží. poslední
Prasak 09.02.2019 20:47
Prasak

Možná jsi jeden ze sedmdesáti pohlaví, které definuje xichtokniha. Pak se partnerka hledá těžko. Neporadím. Su chlap, cicina slouží - manželka nenadává, hulím jak komín (moja mi i doutníčky kupuje), občas sa ožeru jak doga (omlouvám se dogám), někdy hodný a romantický, hygienu dodržuju (nejraději s mojú ve sprše). Jdi na rande. A mluv s ní, ne se sebou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...