Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem je to podvod?

Koukám,za co všechno jsou lidé ochotni vyhodit tisíce.Mají toho tam v nabídce dost.

Lucidní snění je velmi unikátní silnou alchymistickou směsí. Přesná kombinace zlata, stříbra, platiny, rhodia a rutenia, která je silným zesilovačem nejen bdělého, ale zejména pak rozšířeného vědomí.

Alchymisté zkoušeli vyrobit zlato už ve středověku a snili o chvíli,kdy se jim to podaří..Nyní se naopak vyrábí ze zlata snění?::)
Ovšem kdo na to naletí a zázrak se nekoná,s reklamací asi neuspěje.Myslím,že jen dostane odpověď,že elixír špatně skladoval a nedodržel podmínky:

Po otevření lahvičky ji stále uchovávejte zabalenou ve speciální tkanině a v alobalu tak, jsme ji vám ji poslali. A co nejdále od světla a zdrojů elektromagnetického záření - mobilní telefony, televize, PC, tablety, lednice apod. Zamezíte tak snížení účinnosti monoatomického prvku.

Tj.to co nejdále od nejbližšího mobilu,TV,PC a lednice je jeden metr nebo 100 metrů?To ani ten alobal a "speciální"tkanina nepomůže?
Prostě je to celé blbost,obchod s lidskou naivitou.Z dalších zázraků se mi líbí třeba:

Posilovač srdeční čakry a třetího oka. Urychluje duchovní vývoj, uvolňuj přetlak a stres. Zvyšuje povědomí o kvantové povaze naší reality.

:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny