Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako zarobiť cez internet

Zdravím, ako sa dá zarobiť cez internet?

Aktuálne pracujem v nemenovanej firme, kde mám plat 900 až 1 000 €. Ak robím presčasy, tak 1 000 až 1 200€ netto. Ale... chcem skrátka zarobiť ešte viac. Tak som išiel na bazár, a popozeral nejaké inzeráty - práca na doma. Oslovil som pár ľudí, a prijali ma. Lenže... to je taká práca, že budem rád ak z toho mesačne vôbec zarobím 50 centov. Takže tu som neuspel. Ďalej som sa chcel stať youtuberom, ale natáčanie ...to nie je nič pre mňa. Baví ma cyklistika, takže som si vytvoril stránku, kde som písal rôzne rady, stravovanie pre cyklistov atď... a chcel som tam umiestniť Google AdSence reklamy. Lenže samozrejme, google mi stránku neschválil. Takže ma napadlo ešte vytvoriť si mnou-domáce produkty, a tie následne predávať. Ale pri mojej šikovnosti by som si skôr dorezal prsty, než by som niečo stihol dať na net.

Poradíte mi prosím vás pekne, ako sa dá ešte cez internet zarobiť? Nechcem mesačne hneď začať zarábať milióny eur... ale tak akurát. Takže takých 30 - 40 € mesačne ma poteší. Možno si poviete "Tak urob v práci viac presčasov" no... keby to šlo. Ja mám akurát takú pozíciu, že už len po ôsmich hodinách sa cítim ako keby som bol na nohách 24 hodín v kuse. Takže veľký fanúšik presčasov nie som. Nejaké rady?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže takých 30 - 40 € mesačne ma poteší. No nevím,jestli máš výdělek cca 6 € na hodinu,nebylo by j… poslední
Karel04 01.04.2019 00:26
Karel04

Takže takých 30 - 40 € mesačne ma poteší.

No nevím,jestli máš výdělek cca 6 € na hodinu,nebylo by jednodušší udělat těch 5-7 hodin přesčasů za měsíc?To je průměr 15-20 minut denně.A nebudeš mít starosti a papírování s nějakým podnikáním,které určitě zabere víc než 20 minut denně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru