Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poděkování učitelům na konci střední školy

Zdravím,

trápí mě jedna věc. Dostal jsem od třídní učitelky za úkol vytvořit poděkování všem učitelům, kteří nás za 4 roky naší střední školy učili a dovedli nás tak k maturitě. Dostal jsem to za úkol jen kvůli mým schopnostem s grafikou, aby to hezky vypadalo no vymýšlet texty je věc druhá. Jsem v tom bezradný, navíc mi dělá dost velký problém poděkovat učitelům, které bych raději nikdy ani nepoznal. Našla by se tu nějaká hodná duše, která by mi pomohla ten děkovný text vymyslet? Nemusí to být nijak dlouhé, stačí pár vět, maximálně polovina papíru A5.

Předem mockrát děkuji a přeji hezký večer :)

Předmět Autor Datum
Na netu jsou stovky proslovů s poděkováním učitelům, tak z toho něco zkompiluj. nový
karel 23.04.2019 19:06
karel
OT: Vzpomínám si, jak jsme před 40 lety před maturitou (před svatým týdnem) ve škole dělali "předst… nový
L-Core 23.04.2019 19:20
L-Core
Milí učitelé, stálé, informačně-propagandistické zabezpečení naší práce umožňuje splnit významné úk… poslední
vopicak 24.04.2019 01:18
vopicak

OT:

Vzpomínám si, jak jsme před 40 lety před maturitou (před svatým týdnem) ve škole dělali "představení" a jeho součástí byla i písnička profesorskému sboru (na melodii Ivana Mládka: Koukejte vycouvat), kterou jsme celé škole hráli a zpívali. Obávám se ale, že text by nevyhovoval :-D

Profáci, <censored, nahrazeno> koumáci,
jestli si myslíte,
že ústavu vládnete,
tak to se mýlíte,

Dělat si, co chcete,
tady nemůžete,
od toho jsme tady my,
a už nikdo víc.

Děláte se, že nás neslyšíte,
pa da páááá,
ale jenom prachy sypejte *),
jak do flašky už do vás vidíme:
všichni bojíte se čtvrté bé.

atd atd.
*) součástí vystoupení bylo inkasování Kčs na následnou ožíračku.

Milí učitelé,

stálé, informačně-propagandistické zabezpečení naší práce umožňuje splnit významné úkoly na rozpracování nových návrhů. Nesmíme však zapomínat, že stabilní a kvantitativní vzrůst a sféra naší aktivity dostatečně oddaluje propad existujících finančních a administrativních podmínek. Závažnost těchto problémů je natolik zřejmá, že konzultace se širokým aktivem vyvolává proces zavádění a modernizace směru progresivního rozvoje. Vzájemné postavení organizačních autorit stejně jako nový model organizační činnosti ve značné míře podmiňuje vytvoření forem působení. Pestré a bohaté zkušenosti jasně říkají, že navržená struktura organizace vyžaduje návrh a realizaci odpovídajících podmínek aktivizace. Ideové úvahy nejvyššího řádu a rovněž další rozvoj různých forem činnosti jednoznačně předurčuje implementaci možnosti nasazení veškerých dostupných prostředků.

Na druhé straně realizace plánovaných vytyčených úkolů vyzaduje rozšiřování logistických prostředků a systému výchovy pracovníků odpovídajících aktuálním potřebám. Každodenní praxe nám potvrzuje, že počátek každodenní práce na poli formování pozice představuje pozoruhodný experiment prověrky systému masové účasti. Tímto způsobem rámec stavu a vývoje postavení zvyšuje potřebu aplikace modelu rozvoje. Stejně tak komplexní analýza našich možností umožňuje zhodnotit význam nových návrhů.

Děkujeme za 4 roky.

(http://www.kyblsoft.cz/projevy)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru