Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyrazny ubytok hmotnosti

Ahojte neviem ci tato otazka patri sem ale pytam sa tu kedze vacsina diskusnych for na slovenskom internete zanikla a tato poradna vyzera ako dobra platforma tak snad mi to tu nezmazete ako offtopic prispevok.

Takze od minuleho roka som dost vyrazne schudol. Teraz mam idealnu vahu (podla kalorickych tabuliek) ale stale chudnem dalej. Predtym som mal od 25ky problemy s nadvahou a NEVEDEL SOM SCHUDNUT ANI KED SOM SA DOST SNAZIL stale som zral aj som cvicil. a jedol som za 4roch. Ale pred 25kou som byval taky ako teraz malo som jedol a tiez som bol stale chudy.

Neviem co sa to so mnou deje, ale v poslednej dobe mi (okrem vecera) mi nechuti jest. Alebo teda obcas som hladny ale len trosku doma si naberam male porcie. Ked jem v restike tak skoro nikdy to nedojem do konca. Vcera som si kupil kebab bol vyborny ale zjedol som polku a hodil som ho do kosa proste som uz nevladal. kazdy mi hovori ze som schudol, ale ked mi holka co ma videla pred dvomi tyzdnami vcera hovorila ze som aj odvtedy schudol tak asi nieco nebude v poriadku lebo ak clovek schudne za dva tyzdne tak ze vidiet rozdiel. tak asi chudne extremne rychlo. co moze byt za tym? Jest mi nechuti casto to robim len z povinnosti. len ked si obcas zahulim travu tak som velmi hladny a zjem aj 3 baliky cukrikov alebo celu cokoladu + nejake hlavne jedlo vtedy mi fakt jedlo pripada ako orgazmus.

Nemoze byt za tym nejaka vazna choroba? Zijem velmi promiskuitnym zivotom casto striedam partnerky a mam sex aj s dievcatami ktore dobre nepoznam. A ked som videl zabery ludi chorych na AIDS aki su chudi tak si kladiem otazku ci nemam hento ci by som nemal ist na nejake testy alebo co. alebo ci nemam rakovinu? Alebo mi odchadza pecen? ALebo mam nejaku psychicku chorobu? Bolimiu mentalnu anroexiu? Ked sa najem tak nemam vycitky ani si nepcham prst do hrdla ani nezerem ziadne prehanadla... Tak hento podla mna nemam ale nie som dostatocne kompetentny odbornik aby som si na zaklade svojich domnienok dokazal sam urcit diagnozu.

Citim sa subjektivne celkom zdravo. Zeny mi hovoria ze som pekny a ze som omladol, ale tak zdravie ma trapi viac ako krasa. Co ak je za tym nieco vazne? Co by ste mi doporucili? Ak pojdem k mojej obvodnej doktorke tak mi asi nepomoze uz som u nej bol s tlakom (obcas mam vysoky tlak ked sa naserem, ale prave u nej som mal nizky) nikam ma neposlala len mi predpisala magnezium. A povedala nech si zapisujem tlak. A myslim ze s tymto by to dopadlo podobne.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
hovoria ze som pekny a ze som omladol - S 99% jistotou ti mohu rict ze je to zpusoboné jatrama. (t… poslední
XoXoChanel 13.05.2019 11:46
XoXoChanel

hovoria ze som pekny a ze som omladol

- S 99% jistotou ti mohu rict ze je to zpusoboné jatrama. (to je klasické u priznaku jaternich nemoci, takové jakoby "rychlé omladnuti", nevim presne jak se vyloucena latka jmenuje, ale je to prave z jater)
- S 90% jistotou ti muhu rict ze ten zbytek, po psycholigické strance je vyvolan problém kourenim té marihuany, kde v tobe vyvovlava krize uzkosti, coz se muze stupnovat az do deprese a nejakych manio-depresi, paranoi ze mas nejaké nemoci a podobne.
* Urcite bych nedoporucuil hledat na forech. Proc ? Protoze vsechno na tebe bude pasovat, nejdes jen prehnané a negativni prispevky a najdes jen odpovedi co budou jen zivit tvou paranoii, naopak doporucil bych navstevu lekare a rovnou se zameril na krevni test a jatra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...