Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci si dodelat gymnázium dálkově

Osobní jednání s ředitelem (spíš to vyřizuje nějaký zástupce) je výhodné i v tom, že se dá poznat jaká je atmosféra na té škole.
Asi je bude zajímat důvod ukončení studia nebo vyloučení, takže je dobré mít na to připravené rozumné odůvodnění.
A nepochybně je budou zajímat předchozí výsledky (vysvědčení). Na střední škole nevím, chodil jsem na střední školu, ze které se spíš odcházelo jinam, na "lepší" (spíš lehčí, protože jak několikrát poznamenal náš třídní, všichni ví, že nejlepší je naše škola), příchozího jsme měli jen jednoho (a několik repetentů, ale to nepočítám, ti nepřišli zvenčí). Pamatuju si to spíš na vysoké, tam to bylo standardizované, proděkan uznal předměty z jiné školy (musely mít stejnou náplň, možná si to nechával posvětit vedoucíma kateder), pozdějc na to byly nějaké regule, jako že se uznává zápočet nebo zkouška jen do pěti let a jen do dvojky (trojky se neuznávaly a čtyřka byla nedostatečně, dneska to bude zase jinak, protože se používají písmenka od A do F).
Na té střední když tak vzpomínám, tak to s jedním klukem dělal i jeho otec dálkově, ale to jsme se dozvěděli až při maturitě, když byl s náma zkoušený (jenom jsme si uvědomili, že jsme tam toho člověka několikrát viděli při konzultacích s učiteli).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny