Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porucha erekce

Zdravím,

Určitě se tu najde třeba někdo kdo řešil stejný problém a ví něco k tomu.

Zkráceně - erekce se třeba dostaví i když ne úplně 100%. Velmi rychle se ale stane, že se ztratí a třeba už nenabehne. Ať ještě před sexem nebo během sexu.

Před více jak rokem jsem byl s problémy na urologii a tam to prisuzovali úzké předkozce která skrtila žalud (občas to bylo velmi nepříjemné) a doporučili obřizku. Tu jsem podstoupil. Nějakou dobu bylo všechno taknejak v pořádku. Postupně se to ale začlo nějak zhoršovat. Když jsem byl znovu na urologii tak ze je vše OK a max mi bylo řečeno ať výměním přítelkyni....

Samozřejmě to velmi výrazně zhoršuje vztah a je to nepříjemné. Na sebeuspokojovani prakticky taky nemám vůbec chuť.

Asi 2 roky zpět jsem s tím problémy neměl vůbec. Naopak. Mel jsem erekci prakticky pořad bez jakéhokoli vzrušení. I v práci. Kor když jsem pak poznal přítelkyni. To jsem to často musel schovávat apod. Bylo to vážně pořád. Přítelkyni jsem měl jednu tu se kterou jsem pravé teď. Miluji ji. Ale oba nás tento problém trápí a často nás hodně rozhádá.

Já cca 195cm 130kg 23let ale takto už je to déle a nebyly problémy. Nějaké modré prášky jsem zkoušel ale bez nějakých velkých změn. Testy na cukrovku negativní.

Dekuji za všechny konstruktivní odpovědi. A ano vím ze zde není lékař. Ale občas se zde člověk dozví fajn informace.

loading...
Předmět Autor Datum
A jak jsi na tom psychicky? Nejsi ve stresu? Trošku fimózku mám taky, ničemu to nevadí (ba naopak -…
mif 26.05.2019 16:15
mif
Právě že dříve jsem byl psychicky dost vyrovnaný. Nic moc jsem neřešil jen svoje záliby a pod. Teď j…
Poruchaerekce 26.05.2019 16:43
Poruchaerekce
Je třeba zpytovat mysl. Já ti do palice nevidím. Na hodně moc procent máš psychický blok. Hlavně nez…
mif 26.05.2019 17:04
mif
Řež psychiku.
Kyncl 26.05.2019 16:21
Kyncl
Neřezat, ale řešit ]:)
Jan Fiala 26.05.2019 18:51
Jan Fiala
Jasně, omlouvám se. poslední
Kyncl 27.05.2019 09:08
Kyncl

Právě že dříve jsem byl psychicky dost vyrovnaný. Nic moc jsem neřešil jen svoje záliby a pod. Teď jsem mnohem více ve stresu i když si občas “nalhavam” ze jsem v pohodě a nic mě netrápí. Reálně to asi tak není. Je to asi postupně od chvíle co jsem s přítelkyni ale nechci to tomu přisuzovat. Miluju ji a jsem s ni jinak šťastný. Navíc kdyby to šlo tak je i velmi sexuchtivá :)) Takže v nějakém odmítání a pod to určitě není.

Teď zpětně mě ten zákrok asi trochu mrzí. I když při plné erekci a styku to bylo vážně hodně nepříjemné a žaludku byl často fialový a nešel pretahnout. Ale třeba se to dalo řešit i jinak.

Co s psychikou? Vážně jít k nějakému psychiatrovi? Je pravda ze jednou co jsem poprvé v životě vyzkoušel trávu (jsem nekuřák atd jen ze se to má zkusit ač jsem z toho byl nesvuj) tak po ni jsem byl aktivní jak Alík a chtěl jsem jen sex a sex :-D Takže mne to možná pomohl s psychikou na chvíli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...