Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci se doma učit anglicky, jako bych se ji učil ve škole

Dobrý den. Už nechodím do školy a chci se ve svém volném čase věnovat studiu anglického jazyka. Chci se doma angličtinu učit tak, jako bych se ji učil ve škole. Procházel lekce, učil se po kusech slovní zásobu, poslechy, slovní fráze, souvětí,... Ale neznám žádné online kurzy, žádné počítačové vzdělávací programy prostě nic. Vyzkoušel jsem duolingo a podobné aplikace na Androidu, ale tam se učíte naprosté základy, třeba jako dobrý večer = good evening, jmenuji se = my name is, ale tohle všechno znám a umím ze střední.

Chtěl bych se angličtinu naučit tak, abych jednoho dne mohl mluvit anglicky zcela plynule a bezbariérově. Chtěl bych si umět také přečíst zprávy nebo cokoliv jiného na cizojazyčných webových stránkách (aol.com, cnn.com, yahoo.com, bbcnews.com), rozumnět anglicky hovořícím lidem.

Chtěl bych v podstatě umět angličtinu tak perfektně, jako češtinu ve všech ohledech.

Neznáte prosím nějaké vzdělávací kurzy, webové stránky či aplikace, počítačové programy, které by mě pomohli se učit angličtinu, jako ve škole?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neznáte prosím nějaké vzdělávací kurzy, webové stránky či aplikace, počítačové programy, které by mě…
fleg 11.07.2019 18:23
fleg
Internet, od serialov, filmov, cez En weby po chatovanie s EN pisucimi ludmi. Je to zadarmo vsetko,… nový
merlouska 12.07.2019 14:40
merlouska
... abych jednoho dne mohl mluvit anglicky zcela plynule a bezbariérově ... To žádným kurzem nezvlá…
Zdenál 11.07.2019 18:24
Zdenál
14 dní v cizině Ti dá víc, než rok studia zde. To neni tak uplne pravda. Ono zalezi i na tom, co v… nový
merlouska 12.07.2019 14:36
merlouska
Vono ve skole se Aj taky obvykle neuci zcela optimalne... Kdyz uz ne vycestovat, tak si najit pouze… nový
bahno 12.07.2019 09:13
bahno
EDIT: Kdyz uz to chces jako skolu, tak proc ne skolu, kurz v jazykovce neni nejak extra financne nar… nový
merlouska 12.07.2019 14:37
merlouska
Ja? Vlastne nikdy... Manzelka tuhle instituci navstevuje. A tvrdi ze o neco min, nejaky 3k6(overovat… nový
bahno 12.07.2019 17:49
bahno
ehm, furt pár stovek za semestr, což je furt 1100 za mesíc? kolik semestrů má teda podle tebe měsíc?… poslední
ahoj1 16.07.2019 13:02
ahoj1

Neznáte prosím nějaké vzdělávací kurzy, webové stránky či aplikace, počítačové programy, které by mě pomohli se učit angličtinu, jako ve škole?

Internet, od serialov, filmov, cez En weby po chatovanie s EN pisucimi ludmi. Je to zadarmo vsetko, staci len chciet.
Ono, ked uz hras len blbe CSko tak sa naucis par pokynov a fraz, pretoze sa tam vacsinou hovori po EN.

Internet, od serialov, filmov, cez En weby po chatovanie s EN pisucimi ludmi. Je to zadarmo vsetko, staci len chciet.

Tak, tak. Ja jsem se ve skole naucila zaklady (tak na B1), potom jsem si to behem nasledujicich let pomoci knizek, filmu, serialu, anglicke komunikace apod. vytahla cca na C1.
Ale neni to zazrak na pockani, trva to nejakou dobu, nez clovek ziska nejakou jistotu, zacne se vic chytat, rozsiri si slovni zasobu apod.

Vono ve skole se Aj taky obvykle neuci zcela optimalne...
Kdyz uz ne vycestovat, tak si najit pouze anglicky mluviciho kamose a zajit na pivo, to dava taky hodne. Jinak si alespon cist, spousta veci je dneska k dispozici v originale a to taky dava. A film v anglictine, pro zacatek s anglickejma titulkama, taky neni spatnej, clovek nabere neco idiomu.
EDIT: Kdyz uz to chces jako skolu, tak proc ne skolu, kurz v jazykovce neni nejak extra financne narocnej, par stovek za semestr.

Ja? Vlastne nikdy... Manzelka tuhle instituci navstevuje. A tvrdi ze o neco min, nejaky 3k6(overovat to nehodlam, ona taky neoveruje ceny mejch hracek). Coz je ale furt par stovek, i kdyby na krasne 7kKc, tak to je 1100 na mesic. Par piv(nojo, nepiju desitku), par panaku(a uz jsem prilis starej na blby piti), rychly jidlo ze kteryho mi bude zejtra blbe a tago domu - a jsem +- tam.

ehm, furt pár stovek za semestr, což je furt 1100 za mesíc? kolik semestrů má teda podle tebe měsíc? tvoje kalkulace od semestru přes pivo po taxík domů mi připomněla jak Lelíček ve službách Sherloka Holmese v hospodě počítá, komu ne/zaplatí dluhy:-):-D:-D

jinak zadavateli doporučuji bezplatný web helpforenglish.cz, je tam velké množství skvělých materiálů zdarma, je to mnohem komplexnější než všechny možné jiné výukové weby, jediná slabina je obtížnější přehlednost "stromu" i vyhledávání v něm. chce to propátrávat různé sekce, ideálně žádnou oblast nevynechat, i když si myslím "to nepotřebuju" nebo "to určitě nebude zajímavý/přínosný"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru