Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reinkarnácia - Je skutočná? (otázky)

Zdravím, mám zopár otázok ohľadne reinkarnácie.

Otázky:

Veríte v reinkarnáciu?

Sú na to aj nejaké dôkazy?

Je možné si nejakou metódou spomenúť na minulý život?

Ak som napr. v tomto živote chlap, a zomriem, znova sa narodím, budem zasa chlap, alebo môžem byť kľudne aj dievča, alebo nejaký hmyz?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ďakujem za vaše odpovede / názory. Osobne si myslím, že to tiež môže byť pravda, a verím v reinkarn…
Darkmin 18.07.2019 22:37
Darkmin
Jestli to není joke, tak už to nehul. nový
Ding 02.09.2019 05:49
Ding
Reinkarnace jako takova existuje, je vsude okolo nas, bez toho by ten zivotni retezec (biosfera) nef…
XoXoChanel 19.07.2019 12:50
XoXoChanel
Sledovanim castic dochazi ke kolapsu jejich vlnove funkce, pak uz se nemohou "nachazet zde a za seku…
Dwane Dibbley 19.07.2019 20:26
Dwane Dibbley
jelikoz veme temer vse co se clovek naucil na zakladce a na stredni ve fyzice a chemii a hodi to do… nový
XoXoChanel 20.07.2019 11:50
XoXoChanel
Nevěřím a důkazy na to nemohou být nový
Rndr Cientologi 02.09.2019 18:42
Rndr Cientologi
Dej sem telefonní číslo a až umřu,tak Ti pak zavolám jako někdo jiný.:-) nový
Karel04 03.09.2019 01:32
Karel04
Ne, nevím, nevím, nevím. poslední
L-Core 08.09.2019 07:17
L-Core

Ďakujem za vaše odpovede / názory.

Osobne si myslím, že to tiež môže byť pravda, a verím v reinkarnáciu. Už dávnejšie som si robil na internete taký test "kým som bol v minulom živote", vyplnil som formulár a odoslal. Po pár dňoch mi prišla na e-mail odpoveď. Písalo sa tam, že v minulom živote som bol údajne čarodej, zaoberal som sa čiernou a bielou mágiou. Keď som si to prečítal, behal mi mráz po chrbte. Pretože v tomto živote sa tiež zaoberám resp. fascinuje ma a chcem sa naučiť čiernu a bielu mágiu (zatiaľ trénujem astrálne cestovanie a telekinesis).

Že by náhoda?

Reinkarnace jako takova existuje, je vsude okolo nas, bez toho by ten zivotni retezec (biosfera) nefungoval. Jak se rika : "vsichni skoncime v musim zaludku". Ale dusevni je spis na filozofickou otazku.
Mozek (ve kterém probihaji elektro-chemické reakce) jako takovy je soucasti, energetické spojeni s vesmirem ktery si muzeme predstavit jak jeden velky pocitac, sklada se ze stejnych castic (tvoren z elementarnich castic klidne az do posledniho kvarku) tak jak vse okolo. Mozna ze clovek nekdy najde jejich vazbu treba v micro_kosmu, nebo pri sledovani elementarnich mikro castic (které se mohou nachazet zde a za sekundu nekde jide, samotna hmota je jen vybrujici energie), vice o tachyonové energii ale i tak neni jisté ze vse bude mozné z pohledu cloveka spravne prelozit.
Ale i tak by slo imho jen o nejaky ADN podpis jedince (tak jako spermie nese v hlavice genetickou informaci), ne reinkrance jako takova. Neco jak pouha IP adresa ve velké pocitacové siti.

Sledovanim castic dochazi ke kolapsu jejich vlnove funkce, pak uz se nemohou "nachazet zde a za sekundu nekde jinde" (dochazi k redukci jeji suprapozice). Kvantova fyzika je zajimava, jelikoz veme temer vse co se clovek naucil na zakladce a na stredni ve fyzice a chemii a hodi to do kose :). Ale vetsine lidi staci iluze, ze elektrony v atomu obihaji hezky po kruznicich jak planety kolem slunce.

Pokud se zajimas o tachyony, neni problem zajit si do tachyonove komory ;-), jejich produkty mohu jen doporucit, vsechny funguji presne dle popisu a vse za lidove ceny!

jelikoz veme temer vse co se clovek naucil na zakladce a na stredni ve fyzice a chemii a hodi to do kose :)

Tak, ono na tom neco je :-)
- Po zakladni skole si zak rekne "Fyzikalnim zakonum rozumim a vim co proc je a jak to funguje",.
- Na stredni pak zjisti ze "Newetonska mechanika az tak neplati" protoze se potkal s teorii relativity, po ukonceni maturity rekne "Tak ono je to trochu slozitejsi s tema fyzickyma zakonama".
- Na vysoké zvoli "astronomii" kde se zacne zajimat o vesmir pak vyvodi ze "Uz toho vim pomerne dost, ale vsechno jsou to jen hypotézy a predstavy" a ze vsechny fyzikalni zakony jdou s uspechem vyvratit. Tak aby tomu lépe porozumel zkusi tedy nadstavbu "kvantové fyziky" (protoze co plati v makro_kosmu ve kterém jsme v pozorovani limitovani plati i v micro_kosmu / pod mikroskopem) kde bude stale vic objevovat nové veci a ve finale opravdu skonci po nekolika letech studii perplexni a podstatnou cast co se do posud naucil skonci jak pises "v kosi".
[xmwrsr1527574113465.jpg]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru