Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kdy se zkusit ozvat?

Ve zkratce, zlomil jsem jí srdce, ignoruje, znám jí 2 měsíce a virtuálně jsme "spolu" byli 4 týdny.
Co chci? Kdy se mám pokusit o nový kontakt s ní? NECHCI se k ní vrátit, chci se jen opět s ní bavit, kamarádit.
PS: I ona byla do mě "zamilovaná", takže ne, že bych si něco nalhával.

Full Story:
Před dvěma měsícama jsem poznal jednu moc fajn holku, která mi strašně přirostla k srdci. Nikdy předtím, jsem neřešil vztahy, nechtěl jsem řešit ani jí, protože vím o svým problému, ale už se stalo. Jako kdyby na to čekala až udělám ten krok. A tak jsme se po nějaké době dali "virtuálně" dohromady, to znamená, že jsme se do dneska neviděli, nikde jsme spolu nebyli a ani nic nebylo, jen jsme si psali sladký řečičky, hráli jsme, kecali nebo koukali na filmy. Viděli jsme se jedině na fotce, byli jsme "spolu" 4 týdny. Ale pořád mi v hlavě vrtal ten můj problém, jak asi bude reagovat, až jsem dostal strach, nebo jsem zpanikařil, protože vím, že by schůzka s ní nedopadla dobře, nastala by nepříjemná a trapná situace. Takže jsem jí napsal, že to teď fungovat nebude, že mám nějaké problémy a že bude nějakou dobu trvat, než je vyřeším. Jenže jsem to udělal asi v tu nejhorší dobu, co jsem mohl, prostě jsem to na ní vysolil když byla offline a ani jsem jí na to nepřipravil, takže jsem od ní dostal ignor, zkoušel jsem jí párkrát napsat, ale nic, nechci vypadat před ní jako zoufalec. Jenže mi na ní moc záleží a nerad bych o ní přišel jako o kamarádku, o nic víc už mi nejde. Je pro mě jako sestra, tak moc jsme si rozumněli. Teď bych potřeboval poradit, kdy jí mám napsat? Za 2 měsíce? Kdy je ten čas, kdy vychladne? A jak by taková zpráva měla vypadat, aby odpověděla? "Ahoj, jak se máš, co děláš?" Nepřipomínat jí to?

Řešení:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pořiď si nějakou jinou virtuální přítelkyni, jsou to jen nuly a jedničky. Snad jsem pochopil, že "po…
karel 22.08.2019 05:35
karel
Vůbec jsi to nepochopil, vím že existuje, mluvil jsem s ní, viděl jsem jí. To, že jsem s ní nikdy ne…
Sopel 22.08.2019 05:47
Sopel
Čím déle budeš čekat,tím více se zvyšuje možnost,že už si píše s někým jiným.Napiš hned,alespon bude… nový
Karel04 22.08.2019 12:48
Karel04
Neexistuje nějaká appka co by to řešila? Aby připomněla, že je vhodný čas té křehulce napsat, případ… nový
Yarda 22.08.2019 20:10
Yarda
Psát se dá Lorem Ipsum. poslední
karel 22.08.2019 20:25
karel
prosím lock nový
Sopel 22.08.2019 10:48
Sopel

Vůbec jsi to nepochopil, vím že existuje, mluvil jsem s ní, viděl jsem jí. To, že jsem s ní nikdy nebyl z "oči do oči", nic nemění na tom, že jsem to posr*l a že neodpovídá, nereaguje, ignoruje. Jde tady o to, že se chci s ní dál bavit, popřípadně kamarádit. Jak dlouho mám čekat, než jí napíšu, abych měl alespoň nějakou šanci na úspěch?

Čím déle budeš čekat,tím více se zvyšuje možnost,že už si píše s někým jiným.Napiš hned,alespon budeš vědět,jestli hodlá ještě psát nebo ne.Jinak budeš jen čekat a dumat,jestli jsi to už nezmeškal.

A ještě mám dotaz:
A jak se společně virtuálně kouká na filmy?To si napíšete,jaký film si najednou doma pustíte a za dvě hodiny jeden napíše:Jak se Ti to líbilo?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru